Επιστροφή στην κορυφή για την Παρί με «τεσσάρα» κόντρα στο Στρασβούργο

Oι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στο Στρασβούργο - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Επιστροφή στην κορυφή για την Παρί με «τεσσάρα» κόντρα στο Στρασβούργο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:58 - 19.10.2024

Νίκη κόντρα στο Στρασβούργο πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία με σκορ 4-2 εξασφάλισε το τρίποντο που την έφερε και πάλι στην κορυφή της Ligue 1.

Την πρώτη θέση της Ligue 1 καταλαμβάνει και πάλι η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία και επικράτησε του Στρασβούργου. Με σκορ 4-2 οι πρωτευουσιάνοι πήραν το τρίποντο στο ματς της 8ης αγωνιστικής, το οποίο τους έφερε ισόβαθμους στην πρώτη θέση παρέα με τη Μονακό.

Στο 12ο λεπτό ο Μαγιούλου απείλησε για πρώτη φορά από πλευράς γηπεδούχων, με την «βολίδα του να σταματά στο δοκάρι. Ωστόσο ο 18χρονος ήθελε το γκολ και τελικά το πέτυχε στο 18', δοκιμάζοντας την τύχη τους εντός της αντίπαλης περιοχής. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος με το «καλημέρα» η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε στο 2-0, όταν ο Ασένσιο πήρε ριμπάουντ και βρέθηκε προ κενής εστίας, πλασάροντας εύστοχα. Όμως το Στρασβούργο βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει στο παιχνίδι, όταν ο Μάρα σχεδόν 10 λεπτά αργότερα μείωσε σε 2-1.

Εντούτοις, στο 66' η γηπεδούχος «καθάρισε» το ματς, με τον Μπαρκολά να εκμεταλλεύεται την μπαλιά του Πάτσο και να σκοράρει για το 3-1. Μάλιστα, δύο λεπτά ο Σο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας για το 4-1, όμως το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Βέβαια η γηπεδούχος τελικά έφτασε στο τέταρτο γκολ, με τον Κανγκ Ιν Λι να σκοράρει στο 90'. Η απάντηση ήρθε από τον Ντιονγκέ, ο οποίος και διαμόρφωσε το τελικό 4-2' στο 90+3'.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1:

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: