Χωρίς Μαρκίνιος και ακόμα πέντε κόντρα στην Μπρεστ η Παρί

Μαρκίνιος

i

©Printscreen

Χωρίς Μαρκίνιος και ακόμα πέντε κόντρα στην Μπρεστ η Παρί

Κώστας Τσιακλής • 15:49 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 14.08.2024

Με πέντε απουσίες θα αντιμετωπίσει την Μπρεστ η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Λουίς Ενρίκε έχει ένα γεμάτο απουσιολόγιο ενόψει του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπρεστ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δοκιμάζεται στην έδρα της Μπρεστ την Κυριακή (29/10, 14:00). Οι Παριζιάνοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση αφού προέρχονται από τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και θέλουν ακόμα ένα τρίποντο που θα τους φέρει πιο κοντά στην κορυφή της Ligue 1 (-4 από τη Νις με ματς λιγότερο αυτή τη στιγμή).

Η αποστολή τους πάντως δεν θα είναι εύκολη αφού η Μπρεστ είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Έρικ Ρουά βρίσκεται στην 5η θέση και στο -3 από την αντίπαλο της. Μελανό στοιχείο στη μέχρι τώρα πορεία της είναι το σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη που «τρέχει» αυτή τη στιγμή.

Ο Λουίς Ενρίκε θα παρατάξει την ομάδα του σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι και με έξι σημαντικές απουσίες. Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν της Παρί από το ματς με την Μπρεστ θα απουσιάσουν οι Μαρκίνιος, Κουρζάβα, Νάβας, Ασένσιο, Κιμπεμπέ και Μέντες. 

Ο Μαρκίνιος που θεωρείται η μεγαλύτερη απουσία θα λείψει για σκοπούς ξεκούρασης λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στον προσαγωγό. Από την άλλη ο Κέιλορ Νάβας έχει πόνο στη μέση ενώ ο Κουρζάβα είναι άρρωστος. Τέλος οι υπόλοιποι τρεις ποδοσφαιριστές συνεχίζουν τη διαδικασία αποκατάστασης τους.