Παρί: Στον πάγκο ο Εμπαπέ για το ματς με την Μπάγερν!
i

Ο Κιλιάν Εμπαπέ / Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Παρί: Στον πάγκο ο Εμπαπέ για το ματς με την Μπάγερν!

Sportal newsroom 13:49 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 20.08.2024

Χωρίς τον Κιλιάν Εμπαπέ στο αρχικό σχήμα θα αντιμετωπίσει η Παρί την Μπάγερν, μιας και αποφασίστηκε ο προερχόμενος από τραυματισμό επιθετικός να μείνει σε πρώτη φάση στον πάγκο.

Το γεγονός πως Κυριακή και Δευτέρα ο Κιλιάν Εμπαπέ προπονήθηκε είχε δημιουργήσει στους φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν την αισιοδοξία πως ο 24χρονος επιθετικός θα ήταν σε θέση να ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση με την Μπάγερν, για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όμως, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Le Parisien», έπειτα από συζήτηση που έγινε το πρωί της Τρίτης, ανάμεσα στον Εμπαπέ και στον τεχνικό της Παρί, Κριστόφ Γκατιέ, αποφασίστηκε σε πρώτη φάση ο Γάλλος διεθνής να μείνει στον πάγκο και να κριθεί η συμμετοχή του ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

O Εμπαπέ τραυματίστηκε στον αριστερό μηρό την 1η Φεβρουαρίου, στον αγώνα της Ligue 1 με την Μονπελιέ και αρχικά είχε εκτιμηθεί πως θα χρειαστεί τρεις εβδομάδες για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Ωστόσο, η επιστροφή του στο προπονητικό κέντρο της Παρί την Κυριακή (έκανε ατομικό πρόγραμμα) και τη Δευτέρα, όταν και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, έδωσε ελπίδες για τη συμμετοχή του. Φαίνεται, όμως, πως ο Γκατιέ δεν θέλει να ρισκάρει πιθανή υποτροπή και γι’ αυτό σε πρώτη φάση θα τον κρατήσει κοντά του, στον πάγκο.

Από την άλλη, κανονικά αναμένεται να ξεκινήσει ο Λιονέλ Μέσι, που επίσης αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, μετά την παρουσία του στις τελευταίες προπονήσεις των Παριζιάνων.