Παρών στα Σπάτα ο Ηλιόπουλος μετά τη νίκη στο ντέρμπι, τετ α τετ και με Αλμέιδα

Ηλιόπουλος, Αλμέιδα

i

Μάριος Ηλιόπουλος και Ματίας Αλμέιδα/intime

Παρών στα Σπάτα ο Ηλιόπουλος μετά τη νίκη στο ντέρμπι, τετ α τετ και με Αλμέιδα

Κώστας Τσίλης 16:04 - 01.10.2024

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, αυτή την φορά μετά από ένα σημαντικό αποτέλεσμα και με την Ένωση πρώτη στην βαθμολογία

Η πρώτη επίσκεψη του Μάριου Ηλιόπουλου στα Σπάτα και στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, ήταν μετά την βαριά ήττα από την Νόα και προ του κινδύνου του ευρωπαϊκού αποκλεισμού. Τότε είχε συναντηθεί κατ' ιδίαν με τον Ματίας Αλμέιδα και είχε κάνει και μια ομιλία στα αποδυτήρια στους ποδοσφαιριστές με σκληρή γλώσσα.

Λαμέλα αλλά και Μαρσιάλ ακολούθησαν φουλ πρόγραμμα προπόνησης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:34 - 01.10.2024

Λαμέλα αλλά και Μαρσιάλ ακολούθησαν φουλ πρόγραμμα προπόνησης

Στο κανονικό πρόγραμμα της δουλειάς της ΑΕΚ στα Σπάτα μπήκαν σήμερα τόσο ο Αργεντινός, όσο και ο Γάλλος σταρ και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες, τι σημαίνει αυτό ακόμα και για το ματς στο Αγρίνιο

Σήμερα ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ βρέθηκε ξανά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Μόνο που αυτή την φορά και η αφορμή και το κλίμα ήταν εντελώς διαφορετικά. Η ΑΕΚ κέρδισε την Κυριακή το πρώτο ντέρμπι της σεζόν απέναντι στον Παναθηναϊκό και πλέον είναι μόνη πρώτη στην βαθμολογία. Αυτή την φορά ο Ηλιόπουλος είχε τετ α τετ μόνο με τον Αλμέιδα και δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Μια συνάντηση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα.

Έτσι κι αλλιώς η ατμόσφαιρα στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης ήταν εντελώς διαφορετική. Και η διάθεση πολύ διαφορετική, καθώς τα χαμόγελα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, επέστρεψαν ξανά στον οργανισμό της ΑΕΚ. Κάτι που φάνηκε και γενικώς από το κλίμα το οποίο υπήρχε σήμερα στα Σπάτα.