Παρών και ο Μελισσανίδης στα Σπάτα πριν την αναχώρηση της ΑΕΚ για Θεσσαλονίκη

Δημήτρης Μελισσανίδης

i

Δημήτρης Μελισσανίδης/©Intime

Παρών και ο Μελισσανίδης στα Σπάτα πριν την αναχώρηση της ΑΕΚ για Θεσσαλονίκη

Κώστας Τσίλης 14:08 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 14.08.2024

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα με σκοπό να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες πριν από την αναχώρηση τους για τη Θεσσαλονίκη και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Δεν ήταν μόνο οι οπαδοί της ΑΕΚ που έδωσαν το παρών στα Σπατα και την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν την αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. Στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης πήγε και ο Δημήτρης Μελισσανιδης για να στηρίξει την ομάδα πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ. 

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά φέτος που πριν από σημαντικό ματς, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δίνει το παρών δίπλα στον Ματίας Αλμειδα και τους ποδοσφαιριστές του.

Στην προπόνηση βρέθηκαν και οπαδοί της ΑΕΚ οι οποίοι γέμισαν τον χώρο του πάρκινγκ έξω από το προπονητικό κέντρο των Σπάτων και αποθέωσαν τόσο τον Αλμέιδα όσο και τους ποδοσφαιριστές. «Μαζί σας πάντα» ήταν το μήνυμα που ήθελε να περάσει ο κόσμος στην ομάδα. Και αυτό που ζήτησε ήταν τη νίκη στην Θεσσαλονίκη με συνθήματα και καπνογόνα. Μάλιστα, η ΑΕΚ άνοιξε τις πόρτες του Σεραφειδίου και οι οπαδοί μπήκαν για το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης. 

Αποθέωσαν Αλμέιδα και ποδοσφαιριστές και εκείνοι ανταπέδωσαν με χειροκρότημα προς την εξέδρα. Οι οπαδοί άναψαν καπνογόνα και ζήτησαν τη νίκη στην Θεσσαλονίκη.