Άκυρος ο «συναγερμός» στον ΠΑΣ Γιάννινα για τις προσφυγές Νίνη και Γκαρντάφσκι

Άκυρος ο «συναγερμός» στον ΠΑΣ Γιάννινα για τις προσφυγές Νίνη και Γκαρντάφσκι

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:51 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:19 - 14.08.2024

Οι πρώην παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, Σωτήρης Νίκης και Μίχαελ Γκαρντάφσκι είχαν συμπεριληφθεί στο πινάκιο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, ωστόσο οι δύο αυτές υποθέσεις δεν θα εκδικαστούν.

Έληξε ο συναγερμός που «ήχησε» στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα. 

Οι πρώην παίκτες των Ηπειρωτών, Σωτήρης Νίκης και Μίχαελ Γκαρντάφσκι είχαν συμπεριληφθεί στο πινάκιο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, όμως αυτές οι δύο περιπτώσεις δεν θα εκδικαστούν. 

Από την πλευρά της η «κυανόλευκη» ΠΑΕ είχε ήδη τακτοποιήσει και εξοφλήσει τους δύο ποδοσφαιριστές, οπότε οι υποθέσεις τους έχουν κλείσει. 

Στα αγωνιστικά η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Κυριακής (18/2, 15:30) κόντρα στον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό», για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Οι Ηπειρώτες θέλουν απεγνωσμένα τους τρεις βαθμούς στο ματς με τους Θεσσαλούς, καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ είναι στη 12η θέση της κατάταξης με 17 πόντους.