Επίσημο: Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μάντζης

Επίσημο: Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μάντζης

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 23:36 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:36 - 03.09.2024

Άμεσα βρήκε ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR ο Βασίλης Μάντζης, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Νέο σταθμό στην καριέρα του βρήκε ο Βασίλης Μάντζης, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ανακοινώνει την απόκτσή του. Ο ίδιος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 και αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στα πλάνα του Ρενέ Πομς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλειο Μάντζη μέχρι το καλοκαίρι του 2027

Ο 32χρονος επιθετικός γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου του 1991 και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μάχη Μαραθώνα. Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στην Τριγλία Ραφήνας. Μετά από τρία χρόνια παρουσίας συμφώνησε με τον Κισσαμικό με τον οποίο κατέγραψε 71 συμμετοχές σκοράροντας 12 φορές, ενώ μοίρασε και πέντε ασίστ.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του αποτέλεσε ο ΝΠΣ Βόλος το καλοκαίρι του 2017. Στην ομάδα της Μαγνησίας αγωνίστηκε σε 59 αγώνες έχοντας 21 γκολ και 2 ασίστ. Μάλιστα, την σεζόν 2018/19 ήταν ο τρίτος σκόρερ της Football League με 14 τέρματα, βοηθώντας την ομάδα του Βόλου να κερδίσει την άνοδο στην Super League.

Το καλοκαίρι του 2020 μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, καταγράφοντας 48 εμφανίσεις με 13 γκολ».

Θυμίζουμε πως πριν από μία μέρα και συγκεκριμένα το απόγευμα της Κυριακής (1/9), ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Βασίλη Μάντζη. Ο 32χρονος επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του, με την τελευταία του συμμετοχή με τους Αρκάδες να είναι το περασμένο Σάββατο στο Κλ. Βικελίδης, όταν μπήκε αλλαγή και αποβλήθηκε στο φινάλε του αγώνα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Ο ASTERAS AKTOR ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Μάντζη. Ευχαριστούμε τον Βασίλη Μάντζη για την παρουσία του στην ομάδα μας και τού ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ. Ο Μάντζης πήγε στους Αρκάδες το καλοκαίρι του 2023 και στο διάστημα που έμεινε στην ομάδα, μέτρησε 32 παιχνίδια με 4 γκολ και 1 ασίστ.