ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Γρηγορίου εν όψει ΟΦΗ

Μιχάλης Γρηγορίου

i

©intime

ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Γρηγορίου εν όψει ΟΦΗ

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:13 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 14.08.2024

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην ανακοινώνει τελικά αποστολή, θέλοντας να κρατήσει κάποιες «εκπλήξεις» στον αντίπαλο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (25/2, 16:30) στους «Ζωσιμάδες» τον ΟΦΗ, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου επέλεξε να μην ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας του για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του.

Παρόλα αυτά δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απουσία των Ροντρίγκο Εραμούσπε, Γκέργκελι Νάγκι και Γιώργο Παμλίδη, οι οποίοι αμφότεροι δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ ο Ντεμίρ θα είναι μεν στην αποστολή, αλλά έχοντας προπονηθεί μόνο Παρασκευή και Σάββατο.

Επίσης ο Έλληνας τεχνικός δεν θα υπολογίζει τους Μίνα, Κύρκο και Ναούμη που θα αγωνιστούν νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής (25/2, 12:00) με την Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς, όσους έχει και η Κηφισιά, ενώ οι Κρητικοί βρίσκονται στη 10η θέση με 23 πόντους.