Διακαής πόθος ο Ρισβάνης - Εξετάζει και Αυλωνίτη ο ΠΑΣ Γιάννινα
i

© Intime

Διακαής πόθος ο Ρισβάνης - Εξετάζει και Αυλωνίτη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Γιάννης Λιβανός • 12:22 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 14.08.2024

Να ενισχύσει τα μετόπισθεν θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Σπύρο Ρισβάνη και Τάσο Αυλωνίτη να παρουσιάζονται ως υποψήφιοι στόχοι για τους Ηπειρώτες.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν τις προσθήκες τους στον ΠΑΣ Γιάννινα! Οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν ήδη τους Τούτου και Νάγκι. Παράλληλα ο 29χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός Σαντιάγκο Ροζάλες αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ωστόσο κινούνται δυναμικά για να ενισχύσουν και την οπισθοφυλακή τους, ψάχνοντας συγκεκριμένα Έλληνες παίκτες που να παίζουν στο κέντρο της άμυνας. Η ομάδα των Ιωαννίνων θέλει να πλαισιώσει τους Παντελάκη και Εραμούσπε, με τους ανθρώπους του ΠΑΣ να επιθυμούν έντονα τον Σπύρο Ρισβάνη.

Ωστόσο η περίπτωση του πανύψηλου στόπερ μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Κάτω από αυτές τις συνθήκες οι Ηπειρώτες τσεκάρουν και τον Τάσο Αυλωνίτη, αφού ο παίκτης δεν έχει πάρει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής από τον Πάμπλο Γκαρσία στον Πανσεραϊκό.

Μένει να φανεί ποια από τις δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών θα προκρίνουν οι ιθύνοντες στον ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να βελτιωθούν και να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα στα εναπομείναντα παιχνίδια της Stoiximan Super League.