ΠΑΣ Γιάννινα: Δουλεύει σε εντατικούς ρυθμούς εν όψει Πανσερραϊκού - Μπήκε στο πρόγραμμα ο Εραμούσπε

Ροντρίγκο Εραμούσπε

i

©SuperFM

ΠΑΣ Γιάννινα: Δουλεύει σε εντατικούς ρυθμούς εν όψει Πανσερραϊκού - Μπήκε στο πρόγραμμα ο Εραμούσπε

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:16 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 14.08.2024

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου (20/1, 19:00) στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση του Σαββάτου (20/1, 19:00) κόντρα στον Πανσερραϊκό στους «Ζωσιμάδες», για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League.   

Για άλλη μια ημέρα το πρόγραμμα είχε ανάλυση μέσω βίντεο του αντιπάλου, ενώ στην συνέχεια υπήρξε η τελική τακτική προσέγγιση της ομάδας των Σερρών. Επίσης ο Μιχάλης Γρηγορίου δούλεψε και στις στατικές φάσεις.  

Ο Εραμούσπε μπήκε κανονικά με τους υπόλοιπους σήμερα στο πρόγραμμα, οπότε η ηπειρώτικη ομάδα είναι πάνοπλη, αφού θα επιστρέψουν τόσο ο Παμλίδης που ήταν μεγάλη απώλεια στην Τούμπα όσο και οι Τζίμας και Τσαούσης που έλειψαν κι αυτοί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Βασικό ζητούμενο για τον αγώνα του Σαββάτου είναι η μέγιστη προσπάθεια από όλους τους παίκτες του Γρηγορίου, ώστε στο τέλος ο «Άγιαξ της Ηπείρου» να πανηγυρίσει ένα τρίποντο που θα τον βάλει ξανά σε τροχιά παραμονής. 

Οι Ηπειρώτες βρίσκονται στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς, ύστερα από 18 αγωνιστικές στη φετινή Stoiximan Super League.