Έκλεισε τον Πολωνό στόπερ Γιαν Σομποτσίνσκι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Γιαν Σομποτσίνσκι

i

© PS Youtube

Έκλεισε τον Πολωνό στόπερ Γιαν Σομποτσίνσκι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:15 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 14.08.2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι έτοιμος να ανακοινώσει τον Πολωνό κεντρικό αμυντικό, Γιαν Σομποτσίνσκι.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου βρήκε τον εκλεκτό για τον χώρο της αμυντικής γραμμής του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως είχε προαναφέρει στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα του κόντρα στον Ολυμπιακό με 3-1, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.   

Συγκεκριμένα οι Ηπειρώτες είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν την απόκτηση του Πολωνού κεντρικού αμυντικού, Γιαν Σομποτσίνσκι. Μάλιστα ο 24χρονος την Δευτέρα (30/1) θα βρίσκεται στην Γιάννενα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. 

Ο Σομποτσίνσκι αγωνιζόταν στο αμερικανικό MLS και ήταν για 2 χρόνια στο δυναμικό της Σάρλοτ. Πιο πριν είχε παίξει στην πολωνική Λοτζ, Α’ κατηγορίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν επίσης διεθνής με τις ομάδες Κ20 και Κ21 της Πολωνίας.

Με τη Σάρλοτ κατέγραψε 20 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ υπήρξε και συμπαίκτης με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι. Θυμίζουμε πως το τελευταίο του παιχνίδι με την αμερικανική ομάδα ήταν στα τέλη Αυγούστου, αλλά ως και τα τέλη Οκτωβρίου βρισκόταν στον πάγκο σε αγώνα για τα play offs του MLS cup.