«Κλείνει» Ροζάλες ο ΠΑΣ Γιάννινα - Την Παρασκευή (26/1) έρχεται στην Ελλάδα

Σαντιάγκο Ροσάλες

i

©Photo by Gustavo Garello/Jam Media/Getty Images

«Κλείνει» Ροζάλες ο ΠΑΣ Γιάννινα - Την Παρασκευή (26/1) έρχεται στην Ελλάδα

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:56 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 14.08.2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σαντιάγκο Ροζάλες από την Αργεντινή. Μάλιστα ο παίκτης θα είναι την Παρασκευή (26/1) στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ηπειρώτες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει τη δεύτερη προσθήκη του στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου.  

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είναι σε προχωρημένες επαφές με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μίτρε της Β κατηγορίας της Αργεντινής. 

Έτσι ο παίκτης θα είναι την Παρασκευή (26/1) στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ηπειρώτες. 

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε τελευταία φορά με την ομάδα του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας κόντρα στην Εστουδιάντες στις 29 Οκτωβρίου 2023. 

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Ροζάλες κατέγραψε 30 συμμετοχές, έχοντας 8 γκολ και 2 ασίστ. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Κόρντομπα, ενώ ανήκε παλιότερα στην Ρασίνγκ Κλουμπ που τον έδινε δανεικό σε άλλες ομάδες.

Θυμίζουμε πως την Δευτέρα (23/1) ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τους Μπόρις Κλέιμαν και Ίκερ Μπιλμπάο. Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας αποχώρησε από την ομάδα των Ιωαννίνων και πήγε με τη μορφή του δανεισμού στα Χανιά, τα οποία συμμετέχουν στη Super League 2 και δίνουν τον αγώνα τους για την άνοδό τους στην μεγάλη κατηγορία. 

Ο Κλέιμαν ήταν βασικός από την αρχή της φετινής Stoiximan Super League, όμως δε μπόρεσε να κάνει τη διαφορά και να προσφέρει αυτά που ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας.  

Τη θέση του Κλέιμαν αναμένεται να πάρει ο Γκέργκελι Νάγκι, ο οποίος το καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της της Λαμίας.  Ο Ούγγρος κίπερ δεν παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, καθώς ο Αλεξέι Κοσέλεφ έχει πάρει τη θέση του βασικού κάτω από τα δοκάρια. 

Από την άλλη ο Μπιλμπάο έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αποχωρεί από τον «Άγιαξ της Ηπείρου» μετά από 1,5 χρόνο και 19 εμφανίσεις. Τη φετινή σεζόν ο Ισπανός μέσος δεν συμπεριλαμβάνονταν στα βασικά πλάνα του ΠΑΣ, καθώς αγωνίστηκε σε μόλις δύο ματς στη Stoiximan Super League και σε ένα στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson.