«Κοντά στην απόκτηση του Μέτε Ντεμίρ ο ΠΑΣ Γιάννινα»

«Κοντά στην απόκτηση του Μέτε Ντεμίρ ο ΠΑΣ Γιάννινα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:19 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 14.08.2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του εξτρέμ Μέτε Ντεμίρ, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, καθώς θέλει να ενισχυθεί στην προσπάθεια που κάνει για να παραμένει στη Stoiximan Super League

Έτσι την Τρίτη (30/1) ένα δημοσίευμα της «ajansspor» αναφέρει πως οι Ηπειρώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την τουρκική ομάδα Β’ κατηγορίας Εγιουπσπόρ για την απόκτηση του Τούρκου εξτρέμ Μέτε Κααν Ντεμίρ. 

Επίσης το εν λόγω το δημοσίευμα τονίζει πως η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έχει κάνει πρόταση στον τουρκικό σύλλογο για την παραχώρηση του 25χρονου εξτρέμ με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι στα 400.000 ευρώ.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ήταν και διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ19 της χώρας του, ενώ φέτος με την ομάδα του έχει καταγράψει 19 εμφανίσεις, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ. 

Θυμίζουμε πως η τελευταία του συμμετοχή με την Εγιουπσπόρ ήταν το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Τουσλασπόρ, όπου επικράτησε εντός έδρας με 4-0. Με τη φανέλα της Εγιούπσπορ έχει αγωνιστεί σε 53 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 6 γκολ.

Ο Μέτε Κααν Ντεμίρ ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα του Ανόβερου, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Γκετσλερμπιρλιγκί, Εσκισεχίρσπορ, και Μπασακσεχίρ