Κοντά στην αποχώρηση ο Γκάρο από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Χουάν Γκάρο

i

©Intime

Κοντά στην αποχώρηση ο Γκάρο από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:51 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 14.08.2024

Ο Χουάν Γκάρο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς δεν απέδωσε αυτά που περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας.

Το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα είναι σε εξέλιξη, εν αναμονή της ενίσχυσης από το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.  

Ο Μιχάλης Γρηγορίου προσπαθεί να μειώσει τον αριθμό των παικτών στην ομάδα, για αυτό το λόγο αποχώρησαν μέσα στην εβδομάδα οι Αλέξανδρος Λώλης (δανεικός στον Γιούχτα) και Νίκος Λώλης (στον Ολυμπιακό Β ή στην Κ19, καθώς διακόπηκε ο δανεισμός του). 

Επίσης παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον «Άγιαξ της Ηπείρου» και ο Χουάν Γκάρο. Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να αποδώσει αυτά που περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας, με αποτέλεσμα να θέλουν να του διακόψουν τον δανεισμό από την Ουρακάν

Για τα μεταγραφικά, η ομάδα έχει εντοπίσει κάποιους νέους στόχους μετά το «ναυάγιο» μίας περίπτωσης από την Αργεντινή, γίνονται διαπραγματεύσεις και ίσως τις επόμενες μέρες να προκύψουν νεότερα. 

Επόμενη προπόνηση την Πέμπτη (11/1) το μεσημέρι στους «Ζωσιμάδες» για δουλειά πάνω στην τακτική του αγώνα της Κυριακής στη Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (14/1, 20:30), για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.