ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία: Ευκαιρία για να «ανασάνει» βαθμολογικά στους «Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία

i

© Intime

ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία: Ευκαιρία για να «ανασάνει» βαθμολογικά στους «Ζωσιμάδες»

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:51 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:09 - 14.08.2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τη Λαμία το απόγευμα της Κυριακής (4/2, 17:30) στους «Ζωσιμάδες», για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα must win και για τις δυο ομάδες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τη Λαμία το απόγευμα της Κυριακής (4/2, 17:30) στους «Ζωσιμάδες», για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα must win και για τις δυο ομάδες, οι οποίες, όμως, έχουν διαφορετικούς στόχους στη βαθμολογία. 

Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-1 από τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που έδειξε σημεία βελτίωσης, ωστόσο με βάση την ποιότητα των Πειραιωτών ήταν δύσκολο να διεκδικήσει βαθμούς. 

Οι Ηπειρώτες βρίσκονται στη 13η θέση της βαθμολογίας και στην ζώνη του υποβιβασμού, ισοβαθμώντας με την Κηφισιά στους 12 βαθμούς και θέλουν απεγνωσμένα; τους τρεις βαθμούς, ενώ το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου είναι στην 7η θέση με 27 πόντους

Ο Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή και ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τον Τούρκο εξτρέμ Ντεμίρ. Επίσης ο Έλληνας τεχνικός θα υπολογίζει τον Ροντρίγκο Εραμούπσε, ο οποίος στην σημερινή προπόνηση (3/2) ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στον αχίλλειο τένοντα.

Αντίθετα στη διάθεση του 50χρονου προπονητή δεν θα είναι οι Νάγκι, Ροζάλες και Σομποτσίνσκι που δεν είναι ακόμα έτοιμοι, ενώ εκτός για λόγους τακτικής έμεινε ο Μπεγκάλα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σούλης, Βρακάς, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Καραχάλιος, Τζίνο, Κόντε, Ροσέρο, Παμλίδης, Εραμούσπε, Λέο, Τζίμας, Τούτου, Ριένστρα, Πανάγου, Κιάκος, Μπακαδήμας, Ντεμίρ, Λιάσος, Μπάλαν.

Από την άλλη πλευρά, η Λαμία προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Κηφισιά (εντός έδρας 4-1) και Παναιτωλικό (εκτός έδρας 1-2) και θέλει να παραμείνει σε τροχιά playoff. 

Όσον αφορά για την αποστολή της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου δεν έγινε ποτέ γνωστή.

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Αθανασίου - Σόρια, Κιάκος, Παντελάκης, Εραμούσπε - Καραχάλιος, Τζίνο, Τούτου, Ροσέρο - Παμλίδης, Κόντε. 

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ - Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ - Νούνιεζ, Τζανδάρης, Τσιλούλης - Μαρτίνεθ, Ακούνια, Καρλίτος.