Με Εραμούσπε ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Πανσερραϊκό - Αντιπροσωπεία φιλάθλων στην προπόνηση

Εραμούσπε

i

©intime

Με Εραμούσπε ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Πανσερραϊκό - Αντιπροσωπεία φιλάθλων στην προπόνηση

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:35 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 14.08.2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς κανένα πρόβλημα για την αυριανή (20/1, 19:00) αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (20/1, 19:00) στους «Ζωσιμάδες» τον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό, για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Ένα παιχνίδι που θα καθορίσει πολλά για το μέλλον του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα έστω και αν απομένουν αρκετά παιχνίδια ακόμη αφού η ηπειρώτικη ομάδα δεν κοιτάζει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τους τρεις βαθμούς. 

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει ξοδέψει πολλές ώρες, κοιτώντας βίντεο, από παιχνίδια της ομάδας των Σερρών, δείχνοντας στους παίκτες του τόσο τα δυνατά όσο και τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου των Ηπειρωτών. 

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας και σε αυτήν συμπεριέλαβε τον Παμλίδη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως και τους Τσαούση και Τζίμα που εξέτισαν την τιμωρία της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα εκτός έμειναν οι γνωστοί απόντες: Μπιλμπάο, Γκάρο, Μπεγκάλα, Μίνα, Ναούμης, Κύρκος και Βρακάς

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Καραχάλιος, Τζίνο, Κόντε, Ροσέρο, Παμλίδης, Εραμούσπε, Λέο, Τζίμας, Ριένστρα, Πανάγου, Μπορταγκαράι, Κιάκος, Μπακαδήμας, Έφορντ, Λιάσος, Μπάλαν.

Αντιπροσωπεία φιλάθλων στην προπόνηση

Μάλιστα στη χθεσινή (18/1) προπόνηση, βρέθηκε αντιπροσωπεία φιλάθλων από τον Σ.Φ και συνομίλησε με τον Μιχάλη Γρηγορίου και τους ποδοσφαιριστές. 

Συγκεκριμένα οι οπαδοί των Ηπειρωτών έδειξαν την στήριξή τους στον προπονητή και τους παίκτες, ενώ επίσης τους τόνισαν πως γνωρίζουν την δύσκολη αποστολή της ομάδας που είναι η σωτηρία της στη κατηγορία και ότι στο ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό θα είναι στο πλευρό τους.