Με Γκάρο η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ολυμπιακό

Χουάν Γκαρό

i

©Intime

Με Γκάρο η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ολυμπιακό

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:50 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 14.08.2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (1/10, 20:30) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (1/10, 20:30) τον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες», με φόντο την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Ηπειρώτες ολοκλήρωσαν την προπόνηση ενόψει του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» και ο προπονητής του ΠΑΣ, Θανάσης Στάικος έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Σε αυτήν ο Έλληνας προπονητής δεν συμπεριέλαβε τον Φεντερίκο Τζίνο, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, ενώ ο Χουάν Γκάρο πρόλαβε τη τελευταία στιγμή και δηλώθηκε στην αποστολή του ΠΑΣ, μετά το πρόβλημα τραυματισμού που είχε από την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Πανσερραϊκό

Επίσης το «παρών» στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες δεν θα δώσουν οι τιμωρημένοι Ζήσης Καραχάλιος (κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Πανσερραϊκό) και Ροντρίγκο Εραμούσπε, ενώ δεν υπολογίζονται εδώ και καιρό οι τραυματίες Ντάαν Ριένστρα (υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού) και Ιάσων Κύρκος (κάταγμα 5ου μεταταρσίου). 

Tα γήπεδα 4 αστέρων στην Ελλάδα που μπορούν να φιλοξενήσουν τα ευρωπαϊκά ματς του Παναθηναϊκού και στο βάθος... Λεωφόρος
EUROPA LEAGUE

22:55 - 29.09.2023

Tα γήπεδα 4 αστέρων στην Ελλάδα που μπορούν να φιλοξενήσουν τα ευρωπαϊκά ματς του Παναθηναϊκού και στο βάθος... Λεωφόρος

Σε... αναζήτηση έδρας για τα παιχνίδια του Europa League είναι ο Παναθηναϊκός μετά τις εξελίξεις με το ΟΑΚΑ. Τα τέσσερα γήπεδα στην Ελλάδα με τις προδιαγραφές που απαιτεί η UEFA και πώς η επιστροφή στη Λεωφόρο μοιάζει το πιθανότερο σενάριο για τους «πράσινους».

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σόρια, Μπακαδήμα, Παντελάκη, Μπορταγκαράι, Πανάγου, Κιάκο, Τσαούση, Τζίμα, Μπιλμπάο, Μπεγκάλα, Λιάσο, Λώλη, Γκάρο, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδη, Έφορντ και Κόντε.