Με Ροζάλες η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα
i

© Super FM Ιωαννίνων

Με Ροζάλες η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:40 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 14.08.2024

Παρουσία του νέο αποκτήματος της ομάδας, Σαντιάγκο Ροζάλες, έγινε η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα.

Ένα νέο πρόσωπο περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο Σαντιάγκο Ροζάλες έπιασε δουλειά και προετοιμάζεται εντατικά για να είναι έτοιμος στον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με τη Λαμία. Από πλευράς ομάδας το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση του Αργεντινού, κάτι που λογικά τώρα πάει για Τρίτη.

Κανονικά στις προπονήσεις βρέθηκε και ο Νάγκι, αλλά και ο Τούτου, ενώ από Τετάρτη θα ενσωματωθεί ο Πολωνός, Σομποτσίνσκι, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να επιθυμεί την ένταξη ακόμα δύο παικτών στο ρόστερ. Ο Έλληνα τεχνικός θέλει την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και  ενός αριστερού εξτρέμ. 

Τέλος από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπορταγκαράι - Υπογράφει ο Σομποτσίνσκι

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί κι επίσημα από το μεσημέρι της Δευτέρας (29/1) ο Χερόνιμο Μπορταγκαράι.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε για έναν χρόνο στους Ηπειρώτες, αφού ήρθε πέρυσι στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουάριου. Με την φανέλα του ΠΑΣ κατέγραψε 6 συμμετοχές τη περασμένη σεζόν, κυρίως στα πλέι άουτ, ενώ είχε και μία φέτος στην εκτός έδρας; αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπορταγκαράι θα συνεχίσει στη χώρα μας κατά πάσα πιθανότητα, καθώς βρίσκεται στα ραντάρ ομάδων της Super League 2.

Αντικαταστάτης του Ουρουγουανού θα είναι ο Πολωνός, Γιαν Σομποτσίνσκι, που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την Τρίτη (30/1) θα ανακοινωθεί και στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ του Big-4
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:21 - 29.01.2024

Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα; Τι λένε οι στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη-θρίλερ του Big-4

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Παναθηναϊκό κι έμεινε μόνος πρώτος, ενώ ΑΕΚ και Ολυμπιακός επικράτησαν άνετα κόντρα σε ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Που τοποθετούν οι στοιχηματικές εταιρείες το Big-4 σε ότι αφορά την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Χερόνιμο Μπορταγκαράι και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».