Σημαντικές απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σημαντικές απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:52 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 14.08.2024

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο που ήθελε τόσο πολύ εναντίον του ΟΦΗ.

Οι Ηπειρώτες βρέθηκαν μπροστά με 2-0, αλλά τελικά πήραν μόνο έναν βαθμό με το 2-2. Ο έμπειρος τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν τον χρόνο να σταθούν στον αγώνα με τους Κρητικούς, αφού την Τετάρτη υπάρχει μία εξαιρετική δύσκολη αποστολή εκτός έδρας με την ΑΕΚ.

Η προετοιμασία για το ματς με την Ένωση ξεκίνησε και όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΟΦΗ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι πραγματοποίησαν παιχνίδια μέτριας έντασης. Υπήρξε επίσης ανάλυση του αγώνα με τον ΟΦΗ και την Τρίτη ο Γρηγορίου θ’ αναλύσει και την ΑΕΚ.

Στο παιχνίδι στη OPAP Arena, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει δεδομένα τέσσερις σημαντικές απουσίες λόγω καρτών. Σ’ αυτό το ματς δηλώθηκαν να εκτίσουν εδώ και καιρό οι Εραμούσπε, Καραχάλιος και Ροσέρο. Θα λείψει και ο Ριένστρα, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τον ΟΦΗ. Να σημειωθεί ότι ο Εραμούσπε ούτως ή άλλως θα ήταν εκτός, διότι είναι τραυματίας και θα λείψει και στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Η απεργία της Τετάρτης δυσκολεύει τον κόσμο του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:30 - 26.02.2024

Η απεργία της Τετάρτης δυσκολεύει τον κόσμο του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ

Η απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη (28/2) αποτελεί εμπόδιο για τους φίλους του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, που θέλουν να βρεθούν σε «OPAP Arena» και Λεωφόρο για τα ματς των ομάδων τους.

Ο Γρηγορίου, πάντως, περιμένει να δει αν θα είναι διαθέσιμοι οι Νάγκι και Παμλίδης. Οι δύο παίκτες την Τρίτη θ’ αποφασιστεί αν θα μπουν στην αποστολή, αφού δεν είναι στο 100% μετά τον τραυματισμό τους.