Μέσα οι Παμλίδης και Νάγκι, έξω τέσσερις για τον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην ΑΕΚ

Μέσα οι Παμλίδης και Νάγκι, έξω τέσσερις για τον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην ΑΕΚ

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:46 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:05 - 14.08.2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (28/2, 19:00) αγώνα με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Τετάρτης (28/2, 19:00) την ΑΕΚ στην «Opap Arena», με φόντο την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Ηπειρώτες ολοκλήρωσαν την προπόνηση εν όψει του αγώνα με τους κιτρινόμαυρους και ο προπονητής του ΠΑΣ, Μιχάλης Γρηγορίου έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Σε αυτήν ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε τους Γιώργο Παμλίδη και Γκέργκελι Νάγκι, οι οποίοι αμφότεροι ήταν εξαιρετικά αμφίβολοι, ωστόσο μπήκαν στην αποστολή της ομάδας και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αντίθετα ο Γρηγορίου δεν θα υπολογίζει τους τιμωρημένους Εραμούσπε (είναι και τραυματίας), Καραχάλιο, Ροσέρο και Ριένστρα, αλλά και τους Γκάρο-Μίνα για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Νάγκι, Σούλης, Αθανασίου, Βρακάς, Κιάκος, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Μπεγκάλα, Κόντε, Νάγκι, Ντεμίρ, Τζίνο, Κύρκος, Λεό, Λιάσος, Ναούμης, Πανάγου, Παντελάκης, Ροζάλες, Σομποτσίνσκι, Σόρια, Σούλης, Τσαούσης, Τούτου, Τζίμας, Παμλίδης.