Μπήκε σε μέρος του προγράμματος ο Τζίμας για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Μπήκε σε μέρος του προγράμματος ο Τζίμας για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:25 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 14.08.2024

Ο Παναγιώτης Τζίμας μπήκε σε μέρος του προγράμματος και υπάρχει πιθανότητα να είναι στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση με τη Κηφισιά (16/12, 17:30).

Άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση του Σαββάτου (16/12, 17:30) στη Καισαριανή κόντρα στην νεοφώτιστη Κηφισιά, για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Η νίκη είναι το βασικό αποτέλεσμα που θέλουν οι Ηπειρώτες, ώστε σε συνδυασμό και με το πιο «βατό πρόγραμμα» του δεύτερου γύρου να γίνει η βαθμολογική ανάκαμψη που προσδοκούν όλοι μέσα στην ομάδα.  

Η σημερινή προπόνηση ήταν επικεντρωμένη στα παιχνίδια μετάβασης. Το ξεκίνημα έγινε με παιχνίδια κατοχής και μετάβασης σε μικρούς χώρους, για να ακολουθήσουν παιχνίδια μετάβασης με υπεραριθμίες, για να ολοκληρωθεί με παιχνίδια έντεκα εναντίον έντεκα. 

Ο Παναγιώτης Τζίμας ακολούθησε μέρος της προπόνησης και συνέχισε με ατομικό. Μάλιστα υπάρχει πιθανότητα ο Έλληνας ποδοσφαιριστής να προλάβει και να μπει στην αποστολή του αγώνα με την Κηφισιά. 

Από το σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Αθανασίου (λόγω στρατού) και Κλέιμαν (είχε άδεια, αλλά θα είναι κανονικά από σήμερα στα Γιάννινα για να επιστρέψει στις προπονήσεις με την ομάδα). 

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!