Η πρώτη αποστολή του Γρηγορίου στον ΠΑΣ Γιάννινα

Μιχάλης Γρηγορίου

i

©Intime

Η πρώτη αποστολή του Γρηγορίου στον ΠΑΣ Γιάννινα

Γιάννης Λιβανός • 19:21 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 14.08.2024

Την αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η συγκεκριμένη αποτελεί την πρώτη αποστολή του Μιχάλη Γρηγορίου στους Ηπειρώτες, με τον Έλληνα τεχνικό να μην υπολογίζει τους συνηθισμένους απόντες.

Το πρώτο τριήμερο δουλειάς του Μιχάλη Γρηγορίου στο τιμόνι του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση της πρώτης επίσημης αποστολής με τον Έλληνα κόουτς στον πάγκο.  Δεν υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις στην 20άδα, αφού οι Μπιλμπάο, Μπεγκάλα και Έφορντ έμειναν κι αυτή την αγωνιστική εκτός, ενώ ο Γκάρο είναι τιμωρημένος με κόκκινη και παράλληλα έχει και ενοχλήσεις στο ισχίο. Επίσης, εκτός αποστολής είναι οι νεαροί Βρακάς, Ν. Λώλης, Τσίρης και Μίνα, Ναούμης και Κύρκος. Οι δύο τελευταίοι λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά οι επιλογές του Μιχάλη Γρηγορίου στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναιτωλικό: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Μπορταγκαράι, Κόντε, Εραμούσπε, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Λεό, Λιάσος, Αλ. Λώλης, Παμλίδης, Πανάγου, Παντελάκης, Ριένστρα, Ροσέρο, Σόρια, Τσαούσης, Τζίμας.