Πάνοπλος ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Βόλο

Πάνοπλος ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Βόλο

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:46 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:18 - 14.08.2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (17/2, 15:30) αγώνα με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους το μεσημέρι της Κυριακής (18/2, 15:30) στο Πανθεσσαλικό τον Βόλο, με φόντο την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.  

Οι Ηπειρώτες ολοκλήρωσαν την προπόνηση εν όψει του αγώνα με τους Θεσσαλούς και ο προπονητής του ΠΑΣ, Μιχάλης Γρηγορίου έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Σε αυτήν ο Έλληνας τεχνικός δεν συμπεριέλαβε τον Βασίλη Αθανασίου, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα στον αντίχειρα στην με αποτέλεσμα να μείνει εκτός με τον Βρακά να παίρνει την θέση του. 

Επίσης ο Γιάν Σομποτσίνσκι από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα είναι εκτός αποστολής και όλοι οι υπόλοιποι πρόκειται να είναι στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Νάγκι, Βρακάς, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Κόντε, Ντεμίρ, Εραμούσπε, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Λεό, Λιάσος, Παμλίδης, Παντελάκης, Ριένστρα, Ροσάλες, Ροσέρο, Σόρια, Σούλης, Τσαούσης, Τούτου, Τζίμας