Πρόβλημα με Κιάκο στον ΠΑΣ Γιάννινα - «Παρών» στην προπόνηση και ο Χριστοβασίλης

Προπόνηση ΠΑΣ Γιάννινα

i

©SuperFM

Πρόβλημα με Κιάκο στον ΠΑΣ Γιάννινα - «Παρών» στην προπόνηση και ο Χριστοβασίλης

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:12 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 14.08.2024

Ο Γιάννης Κιάκος ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά χωρίς κάτι το σοβαρό και την Παρασκευή (29/12) θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα του ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα «παρών» στην προπόνηση των Ηπειρωτών ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Χριστοβασίλης.

Μετά το ρεπό που είχαν οι παίκτες από Σάββατο μεσημέρι ουσιαστικά, τυπικά όμως από Κυριακή (24/12) ως την Πέμπτη (28/12), επέστρεψαν ξανά στο ΠΕΑΚΙ και μπήκαν σε ρυθμούς ενόψει της αναμέτρησης στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό (3/1, 21:00), για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Η δουλειά στην τακτική θα κυριαρχήσει σίγουρα τις επόμενες μέρες, αφού πρέπει να προλάβει ο Μιχάλης Γρηγορίου να δείξει αυτά που θέλει σε όσο το δυνατόν πιο σύντομο χρονικό διάστημα. 

Σήμερα το πρόγραμμα περιελάβανε, μετά την προθέρμανση, παιχνίδια μικρού χώρου. Στη συνέχεια το πρόγραμμα είχε αμυντική τακτική, δουλειά πάνω στην επιθετική μετάβαση και έγινε δίτερμα και σε όλο το μήκος του γηπέδου, αλλά και στο μισό με περισσότερη ένταση. 

Ο Γιάννης Κιάκος ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά χωρίς κάτι το σοβαρό και την Παρασκευή (29/12) θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Μάλιστα στην σημερινή προπόνηση «παρών» ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Χριστοβασίλης.