Στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα ο Όσεϊ-Τούτου

Ζόρντι Οσέι-Τούτου

i

©Photo by Christof Koepsel/Getty Images

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα ο Όσεϊ-Τούτου

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:07 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 14.08.2024

Ο Ζόρντι Οσέι-Τούτου βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή. 

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήρθε σε συμφωνία με τον Ζόρντι Οσέι-Τούτου, ο οποίος είναι ήδη στην Ελλάδα για να περάσει τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.  

Ο 23χρονος Άγγλος που έχει την ίδια ευχέρεια να αγωνίζεται και στις δύο πλευρές ως εξτρέμ, αλλά και ως μπακ, θα αποκτηθεί από τους Ηπειρώτες με τη μορφή δανεισμού από την Μπόχουμ, μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Οσέι-Τούτου δεν πήρε πολλές συμμετοχές με την γερμανική ομάδα, στην οποία ανήκει, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια στην Bundesliga και 2 στο κύπελλο. 

Επίσης ο Άγγλος ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε όλες τις μικρές ομάδες της Άρσεναλ, από Κ18 ως Κ23, ενώ έχει περάσει και από τις Κάρντιφ, Νότιγχαμ Φόρεστ και Ρόδεραμ.

Εφόσον όλα πάνε καλά και ανακοινωθεί ο παίκτης από την ομάδα, τότε αναμένεται να είναι το Σάββατο (20/1) στην πόλη των Ιωαννίνων, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του ΠΑΣ κόντρα στον Πανσερραϊκό και αμέσως μετά θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.