Στην Ελλάδα για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ροζάλες - Χάνει το ματς με τον Ολυμπιακό ο Λεό

Στην Ελλάδα για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ροζάλες - Χάνει το ματς με τον Ολυμπιακό ο Λεό

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:16 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:20 - 14.08.2024

Ο Σαντιάγκο Ροζάλες έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα και αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα από τους Ηπειρώτες. Ο Μπατίστ Λεό ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και δεν προπονήθηκε, με τους ανθρώπους της ομάδας να μη θέλουν να ρισκάρουν τη συμμετοχή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ο Σαντιάγκο Ροζάλες και πλέον αναμένεται να ανακοινωθεί από την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.  

Ο 29χρονος Αργεντινός μέσος έμεινε ελεύθερος από την Μίτρε και το Σάββατο (27/1) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια ο παίκτης θα συναντήσει στο ξενοδοχείο τους νέους του συμπαίκτες.

Αγωνίστηκε τελευταία φορά με την ομάδα του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας κόντρα στην Εστουδιάντες στις 29 Οκτωβρίου 2023. Την περσινή χρονιά έκανε 30 συμμετοχές, είχε 8 γκολ και 2 ασίστ. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Κόρντομπα, ενώ ανήκε παλιότερα στην Ρασίνγκ Κλουμπ που τον έδινε δανεικό σε άλλες ομάδες.

Μάλιστα ο Αργεντινός μέσος θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό (28/1, 19:30), για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League και έπειτα θα ολοκληρώσει στα Γιάννενα κάποιες τελευταίες αιματολογικές εξετάσεις.

Χάνει το ματς με τον Ολυμπιακό ο Λέο 

Όσον αφορά το πρόγραμμα της Παρασκευής (26/1) ο Μιχάλης Γρηγορίου επικεντρώθηκε στην αμυντική και στην επιθετική μετάβαση, ενώ έγινε δουλειά και στις στατικές φάσεις εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Μάλιστα προέκυψε και ένα απρόοπτο από την σημερινή προπόνηση των Ηπειρωτών. Συγκεκριμένα ο Μπατίστ Λεό ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και δεν προπονήθηκε, με την υπόλοιπη ομάδα, προκειμένου να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες

Θυμίζουμε πως ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νώντα Παντελάκη, Φέντε Τζίνο και Γιώργο Παμλίδη, οι οποίοι αμφότεροι είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών.