ΠΑΣ Γιάννινα: Συνεχίζεται η δουλειά εν όψει Παναθηναϊκού - Χωρίς πρωτοχρονιάτικο ρεπό

Προπόνηση ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΣ Γιάννινα: Συνεχίζεται η δουλειά εν όψει Παναθηναϊκού - Χωρίς πρωτοχρονιάτικο ρεπό

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:57 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 14.08.2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την προετοιμασία για την αναμέτρηση στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό (3/1, 21:00), για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Μάλιστα ο Μιχάλης Γρηγορίου Γρηγορίου με το επιτελείο του δουλεύουν εντατικά και θα γίνουν κανονικά προπονήσεις παραμονή Πρωτοχρονιάς στους «Ζωσιμάδες» και Πρωτοχρονιά στο ΠΕΑΚΙ.

Έμφαση στην τακτική δίνεται αυτές τις μέρες στον ΠΑΣ Γιάννινα και όπως έχουμε ξαναγράψει, ο Μιχάλης Γρηγορίου θέλει να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται, προκειμένου να περάσει τα δικά του στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας. 

Έτσι, λοιπόν, ο Έλληνας τεχνικός με το επιτελείο του δουλεύουν εντατικά και θα γίνουν κανονικά προπονήσεις παραμονή Πρωτοχρονιάς στους «Ζωσιμάδες» και Πρωτοχρονιά στο ΠΕΑΚΙ. 

Το σημερινό πρόγραμμα είχε μεγάλη ένταση σε όλη του σχεδόν τη διάρκεια με πολλά τελειώματα φάσεων αρχικά ατομικά και στη συνέχεια παιχνίδια 2 εναντίον 1 και 3 εναντίον 2 στο μισό γήπεδο, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να ζητάει ταχύτητα στις πάσες και στο συνδυαστικό παιχνίδι, ώστε να βρίσκουν τις κατάλληλες επιλογές για σκοράρισμα. 

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απουσίες στην ηπειρώτικη ομάδα, αφού ο Κιάκος ξεπέρασε την ίωση και μπήκε στο πρόγραμμα, ενώ ατομικό έκανε ο Ναούμης. Εκτός είναι ο Μίνα.

Όσον αφορά το κομμάτι των μεταγραφών, ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, αφού δεν επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για Ισπανό εξτρέμ που ήταν έτοιμος να βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο και να έρθει στην πόλη των Ιωαννίνων.