ΠΑΣ Γιάννινα: Ώρα για ανασύνταξη ενόψει του Κυπέλλου Ελλάδας

Παίκτες ΠΑΣ Γιάννινα

i

©Intime

ΠΑΣ Γιάννινα: Ώρα για ανασύνταξη ενόψει του Κυπέλλου Ελλάδας

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:28 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 14.08.2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να ανασυνταχθεί μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (3-0), καθώς το Σάββατο (7/10, 15:00) ακολουθεί η αναμέτρηση με το Βόλο για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να ανασυνταχθεί γρήγορα και να κλείσει την κακή παρένθεση της καταστροφικής προηγούμενης εβδομάδας. 

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Θανάση Στάικου κράταγε το βαθμό της ισοπαλίας στις Σέρρες κόντρα στο Πανσερραϊκό μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Ωστόσο «λύγισε» στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων από το σουτ του Κόστα Άλεξιτς. 

Τη Κυριακή (1/10) οι Ηπειρώτες ηττήθηκαν στους «Ζωσιμάδες» από τον Ολυμπιακό 3-0, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν σε καλή βραδιά τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του. 

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είχε ως απολογισμό 3 ήττες, 0 βαθμούς, 9 γκολ παθητικό και 3 ενεργητικό. Όσο πιο γρήγορα ανασυνταχθεί ο ΠΑΣ τόσο γρηγορότερα θα επανέλθει και στα θετικά αποτελέσματα. 

Η ομάδα επέστρεψε από σήμερα (3/10) στις προπονήσεις, καθώς τη Δευτέρα (2/10) ο Θανάσης Στάικος είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του. Πλέον οι «κυανόλευκοι» στρέφουν στη προσοχή τους στο παιχνίδι με το Βόλο (7/10, 15:00), για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο Φεντερίκο Τζίνο παραμένει εκτός και πιθανότατα θα προφυλαχθεί και στο παιχνίδι με το Βόλο για να είναι σε πλήρη ετοιμότητα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Επίσης εκτός πρέπει να θεωρούνται οι τραυματίες Ιάσων Κύρκος και Ντάαν Ριένστρα. 

Από την άλλη πλευρά στα θετικά είναι ο Ροντρίγκο Εραμούσπε και Ζήσης Καραχάλιος, οι οποίοι εξέτισαν τη τιμωρία που είχαν με κάρτες στο ματς με τους Πειραιώτες.