Η ρήτρα συμμετοχών κρατάει τον Πασχαλάκη για έναν ακόμη χρόνο στον Ολυμπιακό

Αλέξανδρος Πασχαλάκης

i

© Intime

Η ρήτρα συμμετοχών κρατάει τον Πασχαλάκη για έναν ακόμη χρόνο στον Ολυμπιακό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:35 - 25.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 14.08.2024

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν, καθώς ενεργοποιήθηκε η ρήτρα συμμετοχών του και το μονοετές συμβόλαιο του επεκτάθηκε για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ντύθηκε στα «ερυθρόλευκα» τις τελευταίες μέρες του περασμένου Σεπτέμβρη. Έχοντας προηγουμένως ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ. Γρήγορα βρήκε τα πατήματα του, προσαρμόστηκε στο νέο επαγγελματικό του περιβάλλον και πήρε τη φανέλα του βασικού... σπίτι του. 

Σε μια σεζόν που ξεκίνησε πολύ δύσκολα για τους Πειραιώτες, πριν βρουν σταδιακά τον εαυτό τους, ο Πασχαλάκης αποδείχθηκε ένας από τους πλέον σταθερούς παίκτες της πειραϊκής ομάδας. Εμπνέοντας ασφάλεια στα μετόπισθεν και με ελάχιστες εξαιρέσεις, αποδείχθηκε εξαιρετικά αξιόπιστος κάτω από τα γκολπόστ.

Το πλατύ χαμόγελο του Μίτσελ για το timing της... επιστροφής Χάμες και Μασούρα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:00 - 25.03.2023

Το πλατύ χαμόγελο του Μίτσελ για το timing της... επιστροφής Χάμες και Μασούρα

Η παρουσία των Χάμες Ροντρίγκες και Μασούρα και τα γκολ με τις εθνικές, ήταν το νέο που υποδέχθηκε με μεγάλη ικανοποίηση ο Μίτσελ. Με την μάχη των playoffs να ανάβει για τα καλά, τόσο ο Κολομβιανός σταρ, όσο και ο Έλληνας κυνηγός προσφέρουν έξτρα και πολύτιμες λύσεις στον Ισπανό τεχνικό.

Ο Πασχαλάκης είχε απορρίψει προηγουμένως την προοπτική του εξωτερικού και δη της Αραβίας, παρά το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που θα μπορούσε να υπογράψει. Επέλεξε τον Ολυμπιακό, σε μια συμφωνία που προέβλεπε αυτόματη επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών εφόσον ο παίκτης έπιανε τον στόχο συγκεκριμένων συμμετοχών με τα ερυθρόλευκα.

Κάτι που συνέβη, έτσι ο Πασχαλάκης θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά και για τη σεζόν 2023 - 2024. Ο 33χρονος γκολκίπερ έχει αγωνιστεί φέτος σε 21 αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και στις 14 εξ αυτών έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του. Ένα ποσοστό της τάξης του 66% και σίγουρα καθ' όλα εντυπωσιακό...

Tags: