Πάτησε Ελλάδα ο Ουναχί: «Ήθελα να συμμετάσχω στο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού»

Ο Αζεντίν Ουναχί

Πάτησε Ελλάδα ο Ουναχί: «Ήθελα να συμμετάσχω στο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού»

Sportal newsroom 00:23 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 02:33 - 04.09.2024

Στην Αθήνα βρίσκεται από τα μεσάνυχτα της Τρίτης η νέα μεταγραφή του Παναθηναϊκού, Αζεντίν Ουναχί. Τι δήλωσε κατά την άφιξή του ο 24χρονος Μαροκινός χαφ.

Ενθουσιασμένος με την προοπτική του Τριφυλλιού, την ομάδα που του έδειξε εμπιστοσύνη όπως είπε, εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", ο Αζεντίν Ουναχί. Ο, δανεικός από τη Μαρσέιγ, μέσος μίλησε για τις επαφές που είχε με τον προπονητή Ντιέγκο Αλόνσο, τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου και τον ιδιοκτήτη Γιάννη Αλαφούζο, τόνισε ότι έχει αυτοπεποίθηση για να πετύχει και δήλωσε έτοιμος να συμμετάσχει στο πρότζεκτ που χτίζει ο Παναθηναϊκός.

Ουναχί: Ο δανεισμός στον Παναθηναϊκό, η οψιόν - μαμούθ και το ποσοστό της Ανζέ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:25 - 03.09.2024

Ουναχί: Ο δανεισμός στον Παναθηναϊκό, η οψιόν - μαμούθ και το ποσοστό της Ανζέ

Ο Αζεντίν Ουναχί προβάρει τα πράσινα και θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, τη μεγάλη προσθήκη του Παναθηναϊκού στη μεσαία γραμμή. Άλλο ένα σύνθετο deal ολοκληρώνει το Τριφύλλι.

Η νέα προσθήκη του Παναθηναϊκού μίλησε για τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η μεταταγραφή. Με τον Ουναχί να αποδίδει το ευτυχές τέλος, στον τρόπο προσέγγισης της αθηναϊκής ομάδας: "Ήταν μία δύσκολη επιλογή. Την έκανα όταν μίλησα με τον προπονητή. Είχα ένα καλό συναίσθημα, όταν μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή και με τον Πρόεδρο. Πρέπει να πω ότι βρέθηκα σε μία κατάσταση δύσκολη στη Μαρσέιγ και ήθελα να πάω σε μία ομάδα που θα με εμπιστεύεται. Ακριβώς αυτό ήταν και το πρότζεκτ που θα ήθελα να συμμετάσχω. Αυτό είναι το πρότζεκτ όλης της σεζόν στον Παναθηναϊκό. Είναι γνωστό είναι ότι έχω αυτοπεποίθηση στον εαυτό μου. Ξέρω καλά ότι έχω ταλέντο και μπορώ να τα καταφέρω. Μπορώ να δείξω ακριβώς όσα θα ήθελα. Δεν ήταν η εύκολη λύση, αλλά αυτό το οποίο ήθελα να κάνω είναι να έρθω σε μία ομάδα η οποία να μου δείξει εμπιστοσύνη και να με πιστεύει".

Ο Ουναχί μίλησε και για την περυσινή του εμπειρία, ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού, όταν τον αντιμετώπισε στα προκριματικά του Champions League με τη φανέλα της Μαρσέιγ: "Θυμάμαι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά πέρυσι. Το πόσο ζεστή ήταν η ατμόσφαιρα. Χαίρομαι που θα ξαναδώ τον κόσμο. Ξέρω ότι και στη Μασσαλία και στην Αθήνα η ατμόσφαιρα είναι καυτή. Έχω δει πολλούς αγώνες και το πως στηρίζουν την ομάδα. Είναι κάτι που θέλω να το ξαναζήσω".