Πατσέτα: «Η Βιγιαρεάλ υπέφερε αλλά πέτυχε επική νίκη»

Πάτσετα

i

Villareal / Twitter

Πατσέτα: «Η Βιγιαρεάλ υπέφερε αλλά πέτυχε επική νίκη»

Μπάμπης Τσιμπίδας 23:09 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 14.08.2024

Ο Πατσέτα επαίνεσε τους ποδοσφαιριστές της Βιγιαρεάλ για την ανατροπή και τη νίκη επί της Αλμερία, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα.

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Πατσέτα με τη Βιγιαρεάλ, έστω και μεγάλη δόση τύχης. Γιατί η Αλμερία προηγήθηκε στο «Κεράμικα» και έχασε πολλές ευκαιρίες, όμως προδόθηκε από την άμυνα στις καθυστερήσεις των δύο ημιχρόνων.

Ο Πατσέτα αναγνώρισε πως η ομάδα του υπέφερε και απένειμε τα εύσημα στον αντίπαλο, εξηγώντας πως η νίκη με 2-1 έχει μεγάλη σημασία. Διότι επιτρέπει στους παίκτες του να νιώσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να κερδίσουν χρόνο και ηρεμία. 

Η Βιγιαρεάλ δεν ήταν καλή, με τον Πατσέτα να επισημαίνει την προσπάθεια και την ανατροπή του σκορ: «Κατέβαλλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Έτρεξαν πολύ και πετύχαμε μία επική νίκη. Μία νίκη που θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να διορθώσουμε πράγματα που θα μας βοηθήσουν να μεγαλώσουμε και να αποκτήσουμε διάρκεια, με όσα λειτουργούμε σωστά»

Ο 55χρονος προπονητής αναγνώρισε πως η Αλμερία δεν άξιζε να ηττηθεί: «Άξιζαν κάτι περισσότερο. Μας έκαναν να υποφέρουμε και μας προκάλεσαν προβλήματα. Το αποτέλεσμα είναι σκληρό για αυτούς, επειδή έπαιξαν ένα ωραίο ματς».

Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρ πήγε από τον Ροναλντίνιο στον... Ιωαννίδη (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:37 - 17.09.2023

Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρ πήγε από τον Ροναλντίνιο στον... Ιωαννίδη (vids)

Ο Μπερνάρ σκόραρε μόλις το δεύτερο χατ-τρικ στην καριέρα του, κάτι περισσότερο από μία δεκαετία μετά. Με τις ομοιότητες να είναι αρκετές και τους συμπρωταγωνιστές να έχουν διακριτούς ρόλους... Από την Ατλέτικο Μινέιρο, στον Παναθηναϊκό...

Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού έχει αρκετές δυσλειτουργίες να διορθώσει, σύμφωνα με τον Πατσέτα: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ακόμα περισσότερο με τη νίκη που πήραμε. Χρειαζόμασταν πολύ τη νίκη. Όσο πιο σύντομα ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση μας στην επίθεση, τόσο περισσότερα στοιχεία θα δείχνουμε. 

Δεν ήμασταν αποφασιστικοί στις μονομαχίες. Ούτε στο πρέσινγκ. Τρέξαμε πολύ, όμως συχνά δεν είχαμε ουσία. Το παιχνίδι ήταν καλό για εμάς, αρκεί να αναλύσουμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να βελτιωθούμε».