«Συνεχίζει στην Ευρώπη ο Παβόν»: Εξελίξεις με τον υποψήφιο στόχο του Παναθηναϊκού

Ο Κριστιάν Παβόν

i

© Reinaldo Reginato/Fotoarena

«Συνεχίζει στην Ευρώπη ο Παβόν»: Εξελίξεις με τον υποψήφιο στόχο του Παναθηναϊκού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:20 - 28.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:38 - 28.06.2024

Βαλίτσες για Ευρώπη φαίνεται πως ετοιμάζει ο υποψήφιος στόχος του Παναθηναϊκού, Κριστιάν Παβόν, σύμφωνα με έγκριτο δημοσιογράφο.

Το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Κριστιάν Παβόν και την Παρασκευή (28/6) προέκυψε μία εξέλιξη που ενδεχομένως να ενδιαφέρει το «τριφύλλι». Ποια είναι αυτή;

Σύμφωνα με έγκριτο ρεπόρτερ, ο εξτρέμ φαίνεται πως αποχωρεί από τη Γκρέμιο και ετοιμάζεται να κάνει υπερατλαντικό ταξίδι. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, Ερνάν Καστίγιο, ο Παβόν θα αγωνιστεί σε ομάδα της Ευρώπης, δίχως ωστόσο να διευκρινίζει ποια θα είναι αυτή.

Ο Αλόνσο ζήτησε ένταση, σουτ και ήταν απόλυτος: «Παλέψτε για τον αδερφό σας» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:18 - 28.06.2024

Ο Αλόνσο ζήτησε ένταση, σουτ και ήταν απόλυτος: «Παλέψτε για τον αδερφό σας» (vid)

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ήταν ιδιαίτερα παραστατικός και ζητούσε από τους παίκτες να τα δώσουν όλα ο ένας για τον άλλον. Η αγκαλιά και το φατούρο στον Μπακασέτα. Αποστολή στο Σλάντμινγκ Γιώργος Σακελλαρίου.

«Ο Κρίστιαν Παβόν αποχωρεί από την Γκρέμιο. Το 2024 έπαιξε 11 παιχνίδια και σημείωσε 3 γκολ. Η Ευρώπη φαίνεται ο προορισμός του. Υπάρχουν όμως πολλές επιλογές», ανέφερε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος του «Radio Continental», σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter. Αυτό, φυσικά, που μένει να διευκρινιστεί είναι το αν ισχύει ο ισχυρισμός του ρεπόρτερ και κατ' επέκταση το ποια θα είναι η ομάδα που θα πάει.

Ο Αργεντίνος, όπως γράφτηκε και στο Sportal, απασχολεί εδώ και ημέρες τον Παναθηναϊκό. Τα χρήματα που φέρεται να αξιώνει η Γκρέμιο για τη μεταγραφή του, είναι εντός των δυνατοτήτων του συλλόγου. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εγκρίνει υπερβάσεις στο μπάτζετ ειδικά για τις μεταγραφές στην επίθεση, προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα το έργο του Ντιέγκο Αλόνσο. Αναμφίβολα, ο Παβόν είναι ένας πρωτοκλασάτος εξτρέμ, ο οποίος έχει τις προδιαγραφές για να κάνει τη διαφορά στα «φτερά» του Τριφυλλιού.

Το «τριφύλλι» ψάχνει ενίσχυση στην επίθεση του και θέλει να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμο, αφού το πρώτο παιχνίδι της ομάδας είναι προγραμματισμένο για τις 25 Ιουλίου, στα προκριματικά του UEFA Europa League. Άλλωστε, στη γραμμή κρούσης υπάρχει και το μεγάλο κενό που άφησε ο Μπερνάρ, και σίγουρο είναι ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο θα χρειαστεί έναν δυναμικό παίκτη για αυτή τη θέση.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είχαν ασχοληθεί πρώτη φορά με τον Παβόν τον Ιανουάριο του 2022, υπήρξαν δημοσιεύματα για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ενώ και στη διάρκεια του 2023 οι «πράσινοι» ρώτησαν για το καθεστώς του. Τώρα, οι συγκυρίες φαίνονται ευνοϊκές για την τελεσφόρηση της μεταγραφής του Παβόν!

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός δεν ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Σέζαρ Χουέρτας, του οποίου το όνομα ακούστηκε την Παρασκευή. Σύμφωνα με την μεξικανική ιστοσελίδα, «el universal», οι «πράσινοι» είχαν καταθέσει πρόταση στην Πούμας για τον 24χρονο Μεξικανό εξτρέμ, παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.