Η AS αποθέωσε Μπενφίκα και Παυλίδη: «Είναι ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ αυτή τη στιγμή»

Η AS αποθέωσε Μπενφίκα και Παυλίδη: «Είναι ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ αυτή τη στιγμή»

Δημήτρης Χούπης 11:26 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 24.07.2024

Το ισπανικό Μέσο AS αποθέωσε την Μπενφίκα για τη μεταγραφή του Βαγγέλη Παυλίδη, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν από τους καλύτερους σκόρερ αυτή τη στιγμή.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης εδώ και περίπου έναν μήνα είναι παίκτης της Μπενφίκα, η οποία τον πήρε από την Άλκμααρ. Το ποσό μάλιστα που έδωσε η ομάδα της Λισαβόνας για την απόκτηση του Έλληνα φορ ήταν κάτω από είκοσι εκατομμύρια ευρώ και το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει διάρκεια τεσσάρων χρόνων.

Μάλιστα από τα πρώτα του παιχνίδι με την πορτογαλική ομάδα έχει κερδίσει τους οπαδούς της Μπενφίκα, αφού έχει τέσσερα γκολ σε τρεις φιλικές αναμετρήσεις. Για τον λόγο αυτό το ισπανικό Μέσο AS αποθέωσε τόσο τους Πορτογάλους όσο και τον Έλληνα επιθετικό.

Συγκεκριμένα, η ισπανική εφημερίδα έκανε αναφορά στη μεταγραφική πολιτική της Μπενφίκα, δίνοντας ως παράδειγμα τον Παυλίδη, τον οποίο πήρε έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ. «Το όνομά του δεν θα είναι μέσα στους πιο συχνούς "killers", αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ αυτή τη στιγμή.

Για λιγότερα από είκοσι εκατομμύρια ευρώ η Μπενφίκα έδειξε ότι είναι από τις πιο έξυπνες ομάδες σε αυτό το κομμάτι», έγραψε η AS.

Ο 25χρονος επιθετικός υπενθυμίζεται ότι είχε τραυματιστεί στο πρώτο φιλικό με τη φανέλα της Μπενφίκα απέναντι στη Θέλτα. Συγκεκριμένα ο Έλληνας διεθνής είχε πέσει στα σκαλιά που οδηγούν στα αποδυτήρια και στις εξετάσεις που έκανε μετά το παιχνίδι έδειξαν ότι έπαθε κάταγμα στον δεξιό αντίχειρα. Ως αποτέλεσμα αυτού θα χρειαστεί χειρουργείο, όπως ανακοίνωσε η πορτογαλική ομάδα.