Η Άλκμααρ θέλει 15-20 εκατ. ευρώ για την πώληση του Παυλίδη - Δίνει τα ρέστα της η Μπενφίκα

Βαγγέλης Παυλίδης

i

©Photo by ANP via Getty Images/Ideal Images

Η Άλκμααρ θέλει 15-20 εκατ. ευρώ για την πώληση του Παυλίδη - Δίνει τα ρέστα της η Μπενφίκα

Κώστας Τόπας 10:52 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 06.06.2024

Ενα ποσό της τάξης 15-20 εκατομμυρίων ευρώ απαιτεί η Άλκμααρ, προκειμένου να παραχωρήσει τον πρώτο της σκόρερ, Βαγγέλη Παυλίδη, με την Μπενφίκα να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Μπενφίκα και οι «αετοί» όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία φαίνεται πως έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του 25χρονου Έλληνα διεθνή επιθετικού, από την Άλκμααρ.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο και συγκεκριμένα το «Calciomercato», τσέκαρε τον Βαγγέλη Παυλίδη προκειμένου ο Έλληνας φορ να αντικαταστήσει τον Λουκάκου, του οποίου ολοκληρώνεται ο δανεισμός από την Τσέλσι. Αλλά αφού οι «τζιαλορόσι» επικοινώνησαν με την Άλκμααρ, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι τιμές που ζητήθηκαν για τον Παυλίδη είναι πολύ υψηλές. Ετσι, οι Ρωμαίοι απέσυραν το ενδιαφέρον τους.

Ο ανταγωνισμός για τον Παυλίδη παραμένει ισχυρός, μιας και υπάρχει ενδιαφέρον από τη Λάτσιο και τη Μπολόνια. Ενώ, στη Γερμανία, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης προσπάθησε να τον υπογράψει δίχως όμως επιτυχία. Μάλιστα, δημοσιεύματα έχουν συνδέσει το όνομα του Βαγγέλη Παυλίδη και με ομάδες από την Premier League και συγκεκριμένα με τις Τσέλσι και Γουέστ Χαμ.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού φέρεται να έχει η Μπενφίκα. Σύμφωνα με την «O Jogo» οι «Αετοί» επικοινώνησαν με την Άλκμααρ, η οποία τους ενημέρωσε πως για να παραχωρήσει τον πρώτο της σκόρερ, θα πρέπει να φτάσει πρόταση που φτάνει τα 15-20 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του ο παίκτης επιθυμεί μια αλλαγή στην καριέρα του και θεωρεί πως η προοπτική της Μπενφίκα είναι η ιδανική. Το βέβαιο είναι ότι η ομάδα της Πορτογαλίας συνεχίζει το ασφυκτικό πρέσινγκ στην Άλκμααρ, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.