Η μητέρα του Παυλίδη «τρελάθηκε» με το γκολ του παιδιού της στο Γουέμπλεϊ (vid)

Η μαμά του Παυλίδη ξέσπασε στο γκολ

i

© PrtScr

Η μητέρα του Παυλίδη «τρελάθηκε» με το γκολ του παιδιού της στο Γουέμπλεϊ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:49 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 11.10.2024

Δείτε το απολαυστικό «ξέσπασμα» της μητέρας του Βαγγέλη Παυλίδη κατά τη διάρκεια των γκολ του 25χρονου φορ.

Η Εθνική μας ομάδα πήρε μία νίκη-ΕΠΟΣ μέσα στο «Γουέμπλεϊ», μία νίκη ιστορική και αφιερωμένη στον Τζορτζ Μπάλντοκ, που έφυγε πριν μερικές ώρες από τη ζωή.

Τα παλικάρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησαν της Αγγλίας (1-2), με τον συγκινητικό Βαγγέλη Παυλίδη να χαρίζει το τρίποντο στην επίσημη αγαπημένη. Ο Μπέλιγχαμ βρήκε το τέρμα της ισοφάρισης στο 87ο λεπτό, όμως οι γαλανόλευκοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και με... buzzer beater πήραν εκ νέου το προβάδισμα, με αποτέλεσμα πλέον να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία του ομίλου.

Ο στράικερ της Μπενφίκα κατάφερε να πρωταγωνιστήσει, βάζοντας την υπογραφή του δύο φορές. Αρχικά στο 49ο λεπτό κι έπειτα από μία κούρσα του Κουλιεράκη, ο ίδιος εκτέλεσε υποδειγματικά για το 1-0, ενώ στο φινάλε με ένα δυνατό σουτ από τα δεξιά μέσα στην περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Οι γονείς του Βαγγέλη Παυλίδη, Έφη και Κώστας, έχασαν την ευκαιρία να είναι παρόντες στο Γουέμπλεϊ και να γιορτάσουν τη μεγάλη εμφάνιση του παιδιού τους, όμως παρακολούθησαν το ματς από την τηλεόραση και δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους γι΄ αυτό που έβλεπαν.

Οι ίδιοι βρισκόντουσαν στο μακρινό Ρίο της Βραζιλίας κι έστησαν το δικό τους «πάρτι», με το ξέσπασμα της μητέρας του την ώρα του γκολ να «κλέβει» την παράσταση.