Μαθήματα Ελληνικής Μυθολογίας στην Μπενφίκα: Ο τρομερός τρόπος ανακοίνωσης του Παυλίδη από τους Πορτογάλους (vid)

Μαθήματα Ελληνικής Μυθολογίας στην Μπενφίκα: Ο τρομερός τρόπος ανακοίνωσης του Παυλίδη από τους Πορτογάλους (vid)

Δημήτρης Χούπης 16:43 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 01.07.2024

Η Μπενφίκα ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη με έναν εντυπωσιακό τρόπο, δείχνοντας ένα βίντεο με τους προηγούμενους Έλληνες που έχουν παίξει στην ομάδα.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης ανακοινώθηκε από την Μπενφίκα. Ο Έλληνας επιθετικός βρήκε τον επόμενό του ποδοσφαιρικό σταθμό, με τους «αετούς» της Λισαβόνας να κάνουν γνωστή την απόκτησή του από την Άλκμααρ.

Το ποσό μάλιστα που έβγαλαν οι Πορτογάλοι για να τον κάνουν δικό τους είναι στα 18.000.000 ευρώ συν 2.000.000 ευρώ μπόνους και το συμβόλαιο έχει διάρκεια μέχρι το 2029. Η ρήτρα αποδέσμευσης που έχει βάλει η ομάδα της Λισαβόνας στον πρώην επιθετικό της Άλκμααρ είναι στα 100.000.000 ευρώ.

Μάλιστα η Μπενφίκα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 25χρονου με έναν αρκετά εντυπωσιακό τρόπο. Συγκεκριμένα, έδειξαν ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται οι Έλληνες που έχουν παίξει προηγουμένως στην ομάδα. Ο λόγος γίνεται για τους Κατσουράνη, Σάμαρη και Μήτρογλου, οι οποίοι έχουν φορέσει τη φανέλα της Μπενφίκα στο παρελθόν.

Το εντυπωσιακό στο βίντεο είναι ότι τους τρεις πρώην και νυν διεθνείς ποδοσφαιριστές ως Αρχαίους Έλληνες και στο τέλος εμφανίζεται στα ελληνικά η φράση, «Μάθημα Ελληνικής Μυθολογίας στην Μπενφίκα».

«Θα προσπαθήσω να τιμήσω την ιστορία των Ελλήνων παικτών σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ», ήταν τα λόγια του Έλληνα επιθετικού.

Με τον ολλανδικό σύλλογο ο Παυλίδης μέτρησε 137 συμμετοχές, ογδόντα τέρματα και 27 ασίστ.