Ο Παυλίδης είπε το «ναι» στην Μπενφίκα - Στα 20 εκατ. ευρώ το «deal» με Άλκμααρ

Βαγγέλης Παυλίδης

i

©Photo by Patrick Goosen/Orange Pictures/BSR Agency/Getty Images/Ideal Images

Ο Παυλίδης είπε το «ναι» στην Μπενφίκα - Στα 20 εκατ. ευρώ το «deal» με Άλκμααρ

Κώστας Τόπας 10:50 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 07.06.2024

Πολύ κοντά στο να ενταχθεί στη Μπενφίκα είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης, καθώς ο 25χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους «αετούς» κι απομένει το «ναι» της Άλκμααρ.

Εδώ κι αρκετό διάστημα υπήρχε το έντονο ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Βαγγέλη Παυλίδη, τον πρώτο σκόρερ της φετινής σεζόν της Άλκμααρ, με 29 τέρματα. Πλέον, όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα κι απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Τις τελευταίες ημέρες, η Μπενφίκα έκανε διαρκώς κινήσεις για τον Παυλίδη, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Η ομάδα από τη Λισαβόνα μάλιστα έχει ήδη πείσει τον Έλληνα να μετακινηθεί στην Πορτογαλία. Η «Ο Jogo» μάλιστα αναφέρει πως οι «Αετοί» προσφέρουν περισσότερα από 600 χιλιάδες ευρώ συμβόλαιο, χρήματα που κερδίζει αυτή τη στιγμή στην Άλκμααρ ο Έλληνας φορ.

Οι «Αετοί» επικοινώνησαν με την Άλκμααρ, η οποία τους ενημέρωσε πως για να παραχωρήσει τον πρώτο της σκόρερ, θα πρέπει να φτάσει πρόταση που φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα τα οποία η πορτογαλική ομάδα είναι διατεθειμένη να δώσει για να παραχωρήσει τον Παυλίδη.

Η Άλκμααρ θέλει 15-20 εκατ. ευρώ για την πώληση του Παυλίδη - Δίνει τα ρέστα της η Μπενφίκα
REST OF THE WORLD

10:52 - 06.06.2024

Η Άλκμααρ θέλει 15-20 εκατ. ευρώ για την πώληση του Παυλίδη - Δίνει τα ρέστα της η Μπενφίκα

Ενα ποσό της τάξης 15-20 εκατομμυρίων ευρώ απαιτεί η Άλκμααρ, προκειμένου να παραχωρήσει τον πρώτο της σκόρερ, Βαγγέλη Παυλίδη, με την Μπενφίκα να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του.

Από την πλευρά του ο παίκτης επιθυμεί μια αλλαγή στην καριέρα του και θεωρεί πως η προοπτική της Μπενφίκα είναι η ιδανική, μιας και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται και στο Champions League. Το βέβαιο είναι ότι η ομάδα της Πορτογαλίας συνεχίζει το ασφυκτικό πρέσινγκ στην Άλκμααρ, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.