Ο Παυλίδης βραβεύτηκε ως πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία

Βαγγέλης Παυλίδης

i

©Photo by Pieter van der Woude/BSR Agency/Getty Images/Ideal Images

Ο Παυλίδης βραβεύτηκε ως πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία

Κώστας Τόπας 09:47 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 03.09.2024

Ο Βαγγέλης Παυλίδης τιμήθηκε ως ο καλύτερος σκόρερ της περυσινής σεζόν στην Eredivisie,

Ο Βαγγέλης Παυλίδης τιμήθηκε στο γκαλά του ολλανδικού πρωταθλήματος την Δευτέρα (02/09) για το γεγονός ότι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Eredivise τη σεζόν 2023/24.

Ο Έλληνας διεθνής φορ που πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπενφίκα, ήταν ο πρώτος σκόρερ στην τελευταία διοργάνωση της Eredivisie, με 29 γκολ, μαζί με τον Λουκ Ντε Γιονγκ. Ως εκ τούτου, οι δύο επιθετικοί έλαβαν το βραβείο «Willy van der Kuijlen», το οποίο διακρίνει πρώτο σκόρερ στην κατηγορία.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είμαι εδώ γιατί ήμουν ο πρώτος σκόρερ, είμαι χαρούμενος για αυτό», είπε ο Παυλίδης μετά την παραλαβή του βραβείου του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης την περασμένη σεζόν. Ο 25χρονος φορ ολοκλήρωσε την περυσινή σεζόν με 29 γκολ σε 34 αγώνες με την φανέλα της Άλκμααρ.

Μιλώντας στο γκαλά, ο Έλληνας στράικερ μίλησε για τα πρώτα του χρόνια στην Μπενφίκα: «Ήταν ένας καλός πρώτος μήνας, ο καιρός στην Πορτογαλία είναι πολύ καλύτερος από εδώ[στην Ολλανδία, να σας πω την αλήθεια. Είναι πολύ καλή μεταγραφή σε έναν μεγάλο σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσφατα «μετακόμισε» στη Λισαβόνα για λογαριασμό της Μπενφίκα, σε μία μεταγραφή που έφτασε τα 18 εκατομμύρια ευρώ. Στην προετοιμασία της νέας σεζόν, ο Παυλίδης έχει ξεχωρίσει με 7 γκολ σε 5 φιλικά παιχνίδια με τους «Λουζιτανούς», ενώ μετράει ένα γκολ και μία ασίστ σε τέσσερις εμφανίσεις στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!