«Στο στόχαστρο της Μπενφίκα ο Παυλίδης, διακαής πόθος του Σμιντ ο Έλληνας φορ»

Βαγγέλης Παυλίδης

i

©Intime

«Στο στόχαστρο της Μπενφίκα ο Παυλίδης, διακαής πόθος του Σμιντ ο Έλληνας φορ»

Δημήτρης Χούπης 17:09 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:09 - 04.06.2024

Ο Παυλίδης, όπως αναφέρει η Abola, είναι στο στόχαστρο της Μπενφίκα, με τον προπονητή της ομάδας, Ρότζερ Σμιντ να τον έχει... απωθημένο από παλιά.

Διακαής πόθος της Μπενφίκα είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης. Η ομάδα της Λισαβόνας έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Έλληνα επιθετικό, όπως αναφέρει η Abola, ο οποίος όπως φαίνεται θα αποχωρήσει από την Άλκμααρ το φετινό καλοκαίρι.

Μάλιστα στο ρεπορτάζ του πορτογαλικού Μέσου τονίζεται ότι ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ, έχει... απωθημένο τον Παυλίδη, απ' όταν ο Γερμανός ήταν στην Αϊντχόφεν. Πέρσι όμως η ολλανδική ομάδα δεν είχε σκοπό να παραχωρήσει τον 25χρονο.

Τη φετινή σεζόν όμως η κατάσταση έχει αλλάξει, καθώς είναι αρκετά πιθανό ο διεθνής ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει από την Ολλανδία Με στόχο να κάνει το επόμενη βήμα στην καριέρα του, αλλά και να γεμίσει τα ταμεία της ομάδας. Λέγεται μάλιστα ότι ο Παυλίδης έχει δεσμευτεί και με τον τεχνικό διευθυντή της Άλκμααρ, Μαξ Χούιμπερς, με τον οποίο έχει καλές σχέσεις.

Η Μπενφίκα κάνει διαρκώς κινήσεις για τον Παυλίδη, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Λέγεται ότι ο σύλλογος από τη Λισαβόνα μάλιστα έχει ήδη πείσει τον Έλληνα να μετακινηθεί στην Πορτογαλία. Το πορτογαλικό Μέσο την ίδια ώρα υποστηρίζει πως και ο παίκτης από τη μεριά του έχει επιβεβαιώσει πως δεν θα συνεχίσει στην Άλκμααρ, χωρίς ωστόσο να αναφέρει την επόμενη ομάδα.

Η πρόταση που έκανε η Μπενφίκα για τον 25χρονο είναι στα 15 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Άλκμααρ ζητάει είκοσι εκατομμύρια ευρώ. Την ίδια ώρα ο πορτογαλικός σύλλογος θέλει να βρει τρόπο να διώξει τον Αρτούρ Καμπράλ, ζητώντας ένα ποσό των είκοσι εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο είχε δώσει πέρσι το καλοκαίρι για να τον κάνει δικό του.

Το καλό για την Μπενφίκα είναι ότι ήδη έχει προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή, οι οποίες έρχονται από Αγγλία, Ιταλία και Σαουδική Αραβία.