Πέδρι για Μπέλιγχαμ: «Τι κ@@@φαρδος! Τι κ@@@φαρδος» (pics)
i

© prtscr

Πέδρι για Μπέλιγχαμ: «Τι κ@@@φαρδος! Τι κ@@@φαρδος» (pics)

Sportal newsroom 21:25 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 14.08.2024

Η αντίδραση του Πέδρι τη στιγμή που ο Μπέλιγχαμ πέτυχε το νικητήριο γκολ για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα είναι όλα τα λεφτά...

Το απόγευμα του Σαββάτου (28/10), η Ρεάλ έφτασε στο «Μονζουίκ» για να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα σε ακόμη ένα «Clasico». Ωστόσο, η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε ιδανικά για τους Μαδριλένους, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 μέσα σε επτά λεπτά, αφού ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ιλκάι Γκιντογκάν, σκόραρε για τους «μπλαουγκράνα».

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ανέλαβε δράση! Αρχικά, σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ εκτός περιοχής, το οποίο ήταν ασταμάτητο, στο 68ο λεπτό για το 1-1 των Μαδριλένων. Επειτα στο 90+2' ο Καρβαχάλ με μία φοβερή σέντρα βρήκε τον Μόντριτς, εκείνος δεν έκανε καλή επαφή με την μπάλα, αλλά εκείνη κατέληξε στον Μπέλιγχαμ, που με ένα κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την Ρεάλ.

Οι κάμερες του ισπανικού καναλιού «Movistar», απαθανάτισαν τις αντιδράσεις των παικτών της Μπαρτσελόνα στις εξέδρες τη στιγμή του νικητήριου γκολ του Άγγλου μέσου και αυτή που ξεχώρισε ήταν του Πέδρι, που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε και άρχισε να λέει: «Τι κωλόφαρδος, τι κωλόφαρδος».

Δείτε σχετικά στιγμιότυπα: