Πέδρι σε Κρόος για το μήνυμα μετά τον τραυματισμό του: «Ευχαριστώ για το μήνυμα, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο»

Πέδρι

i

©imago

Πέδρι σε Κρόος για το μήνυμα μετά τον τραυματισμό του: «Ευχαριστώ για το μήνυμα, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο»

Δημήτρης Χούπης 15:45 - 07.07.2024

Ο Πέδρι ευχαρίστησε τον Τόνι Κρόος για το μήνυμα που του έστειλε μετά τον τραυματισμό του, που θα τον αναγκάσει να μην παίξει στη συνέχεια του Euro.

Ο Πέδρι είναι από τους άτυχους του Euro και της Ισπανίας, αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γερμανία τραυματίστηκε μετά από μαρκάρισμα του Κρόος. Συγκεκριμένα, στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γερμανός μέσος έκανε ένα μαρκάρισμα στον νεαρό διεθνής κι αυτός υπέστη κάκωση στο γόνατο.

Κάπως έτσι ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα χάσει τον ημιτελικό με τη Γαλλία, αλλά και τον τελικό σε περίπτωση που προκριθεί.

Ο πρώην μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος κατά το «αντίο» του από το ποδόσφαιρο, αφού αποσύρθηκε, απολογήθηκε στον Πέδρι για το μαρκάρισμά που θα του στερήσει το υπόλοιπο τουρνουά. «Και κάτι τελευταίο που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Συγγνώμη κι ελπίζω να γίνεις σύντομα καλά, Πέδρι. Προφανώς, δεν ήθελα να σε χτυπήσω, σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση και ό,τι καλύτερο», ήταν τα λόγια του Γερμανού.

Έξαλλος ο βοηθός του Νάγκελσμαν με τον Τέιλορ - Έκανε «ντου» στα αποδυτήρια των διαιτητών
EURO 2024

12:34 - 06.07.2024

Έξαλλος ο βοηθός του Νάγκελσμαν με τον Τέιλορ - Έκανε «ντου» στα αποδυτήρια των διαιτητών

Πολλά παράπονα έχουν οι Γερμανοί για τον Άντονι Τέιλορ, ο οποίος δεν είδε πέναλτι σε χέρι του Κουκουρέγια, με τον βοηθό του Νάγκελσμαν, Σάντρο Βάγκνερ να κάνει... ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το παιχνίδι.

Από τη μεριά του ο 21χρονος έκανε μια ανάρτηση στα social media, στην οποία μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον Κρόος για το μήνυμά του.

«Ήρθα στη Γερμανία για το Euro2024 και θα συνεχίσω εδώ, μέχρι το τέλος. Γιατί το όνειρο, μην αμφιβάλλεις, συνεχίζεται.

Αυτή την εβδομάδα ήρθε η ώρα να ενθαρρύνετε και να συνεισφέρετε με έναν άλλο τρόπο σε αυτή τη μεγάλη οικογένεια που είναι η εθνική Ισπανίας.

Η υποστήριξη όλων σας είναι απίστευτη. Η πιο δύσκολη στιγμή πέρασε κι ο δρόμος της επιστροφής τώρα ξεκινά, για να είμαστε σύντομα σε φουλ ρυθμούς με την Μπαρτσελόνα.

Σε ευχαριστώ Κρόος για το μήνυμά σου. Αυτό είναι ποδόσφαιρο και συμβαίνουν αυτά. Η καριέρα και το ρεκόρ θα μείνουν για πάντα.

Θέλω μόνο να πω κάτι ακόμα. Πάμε Ισπανία», έγραψε ο Ισπανός διεθνής.