Ο Πέδρο Άλβες βρήκε νέα δουλειά στη Φαμαλικάο αναλαμβάνοντας σύμβουλος ανάπτυξης

Πέδρο Άλβες

i

©intime

Ο Πέδρο Άλβες βρήκε νέα δουλειά στη Φαμαλικάο αναλαμβάνοντας σύμβουλος ανάπτυξης

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:43 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 08.06.2024

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Πέδρο Άλβες, ο οποίος ανέλαβε ρόλο σύμβουλου ανάπτυξης στη Φαμαλικάο.

Ήταν 5 Φεβρουάριου του 2024 όταν ο Πέδρο Άλβες αποχώρησε οριστικά από τον Ολυμπιακό, έπειτα από σχεδόν 2,5 μήνες. Ο πρώην αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών δεν μπόρεσε να φέρει εις πέρας την αποστολή του στους «ερυθρόλευκους», με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Τα υπόλοιπα ήταν απλά ιστορία...

Ο Κοβάσεβιτς έφερε τον Μεντιλίμπαρ, ο Μεντιλίμπαρ έφερε την αλλαγή εικόνας και η αλλαγή εικόνας έφερε το UEFA Europa Conference League. Σε αυτό το διάστημα, ο Άλβες παρέμεινε δίχως ομάδα, ωστόσο αυτό τελικά άλλαξε το Σάββατο (8/6), όταν και ο ίδιος βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «A Bola», ο Πορτογάλος θα αναλάβει χρέη σύμβουλου ανάπτυξης της ομάδας, ένας ρόλος αρκετά διαφορετικός με αυτόν που είχε στον Ολυμπιακό. Σημαντικό ρόλο στην πρόσληψή του φαίνεται να έπαιξαν οι φιλίες που είχε ο Πέδρο Άλβες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοφιλές ΜΜΕ, η στενή σχέση που έχει με τον Μιγκέλ Ριμπέιρο (πρόεδρο της ομάδας) και τον Αντρέ Βίλας Μπόας (αθλητικό διευθυντή του συλλόγου), τον έφεραν σε αυτή τη θέση.

Ο Πέδρο Άλβες στην A Bola: «Τους 2,5 μήνες μου στην Ελλάδα, δεν θα τους ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου» (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:05 - 28.05.2024

Ο Πέδρο Άλβες στην A Bola: «Τους 2,5 μήνες μου στην Ελλάδα, δεν θα τους ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου» (vids)

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πέδρο Άλβες, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην πορτογαλική «A BOLA» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έζησε κατά την περίοδό τους στους «ερυθρόλευκους». Παράλληλα, έκανε αναφορά και στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη.

Ο ίδιος, όπως όλα δείχνουν, θα συμβάλλει στις αποφάσεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της σεζόν 2024-25. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της Φαμαλικάο, παρόλα αυτά η ο σύλλογος δεν διαψεύδει τα δημοσιεύματα.