«Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού»

Πέδρο Μαρτίνς

i

©Intime

«Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού»

Κώστας Τόπας 07:56 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:13 - 29.05.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για τον πάγκο του είναι ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς εργάζεται από τον Νοέμβριο του 2022 στην Αλ Γκαράφα, την οποία έφερε την φετινή σεζόν στην 3η θέση του πρωταθλήματος του Κατάρ, κατόρθωμα για το οποίο αναδείχθηκε και καλύτερος προπονητής της χρονιάς στην αραβική χώρα.

Το συμβόλαιό του όμως με το κλαμπ από το Κατάρ λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Ωστόσο, η Αλ Γκαράραφα έχει ήδη καταθέσει μία πρόταση για νέο συμβόλαιο στον Πέδρο Μαρτίνς με βελτιωμένες αποδοχές, τις οποίες το δημοσίευμα χαρακτηρίζει αρκετά δελεαστικές.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «A Bola», ο Πορτογάλος προπονητής δεν είναι θετικός στην παραμονή του στο Κατάρ και εξετάζει τις επιλογές του για επιστροφή στην Ευρώπη, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει «ζεστό» ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται πως ο Πέδρο Μαρτίνς εργάστηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού από τον Ιούλιο του 2018 μέχρι και τον Αύγουστου του 2022. Στην τετραετία αυτή κατέκτησε τρία πρωταθλήματα (2020, 2021, 2022) κι ένα Κύπελλο Ελλάδος (2020).