Πελίστρι: «Ανυπομονώ να σας συναντήσω» (pic)

Πελίστρι: «Ανυπομονώ να σας συναντήσω» (pic)

Λάμπρος Γκαραγκάνης 17:00 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 22.08.2024

Μετά το καλωσόρισμα στη Γαλλία, από τους νέους συμπαίκτες του, ο Φακούντο Πελίστρι έκανε την πρώτη του ανάρτηση ως παίκτης του Παναθηναϊκού στα social media.

Αποστολή στη Λανς

Ο Ουρουγουανός εξτρέμ, με 445.300 ακολούθους στο Χ, ανέβασε φωτογραφίες με τα χρώματα του Τριφυλλιού από την προπόνηση της Τετάρτης (21/8) και απευθύνθηκε στον κόσμο των Πράσινων: «Νέες Περιπέτειες. Ευχαριστώ Παναθηναϊκέ για το καλωσόρισμα. Ανυπομονώ να σας συναντήσω».

Ο Πελίστρι, παρά το γεγονός ότι έρχεται ένα αποφασιστικό εκτός έδρας ματς με τη Λανς, για τα playoffs του Conference League, αποτελεί αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των Παναθηναϊκών φιλάθλων. Και όχι άδικα, μια και είναι μία από τις κορυφαίες μεταγραφές των τελευταίων ετών στον αθηναϊκό σύλλογο.

Ο 23χρονος Ουρουγουανός εξτρέμ, που πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 28, είναι κανονικά στη διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο για τον πρώτο αγώνα με τη Λανς, στη Γαλλία, για τα playoffs του Conference League. Υπάρχει, μάλιστα, μία μικρή πιθανότητα να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, το οποίο αν αποφασιστεί θα είναι ολιγόλεπτο.