Νέο «χτύπημα» από Ρομάνο: «Κλείνει τον Πελίστρι ο Παναθηναϊκός!»

Φωτ. IMAGO

Νέο «χτύπημα» από Ρομάνο: «Κλείνει τον Πελίστρι ο Παναθηναϊκός!»

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:54 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:19 - 19.08.2024

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Φακούντο Πελίστρι ο Παναθηναϊκός! Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, παρά τη χθεσινή διάψευση του «τριφυλλιού», επέστρεψε με νέα ενημέρωση επί του θέματος, τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» είναι πλέον μια ανάσα από την απόκτηση του Ουρουγουανού εξτρέμ.

Έτοιμος να ρίξει μία από τις μεταγραφικές «βομβες» του καλοκαιριού ο Παναθηναϊκός!

Παρά τη χθεσινή διάψευση της ΠΑΕ στο ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο κορυφαίος δημοσιογράφος σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά ζητήματα ανά την Ευρώπη, επιμένει στο ρεπορτάζ του, καθώς με σημερινή του ανάρτηση τονίζει ότι πλέον η μεταγραφή είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί. Μάλιστα, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως το «deal» ανάμεσα στις δύο πλευρές θα ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=uckU-8a3cpk

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, «κλειδί» στην επίτευξη της συμφωνίας έχει παίξει η παρουσία του Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Να σημειώσουμε πως ο τεχνικός του «τριφυλλιού», γνωρίζει πολύ καλά τον Φακούντο Πελίστρι, καθώς με αυτόν στον πάγκο της Ουρουγουάης ο 22χρονος εξτρέμ έκανε ντεμπούτο στη «σελέστε» σε ηλικία 20 ετών και φυσικά μιλάμε για συμπατριώτη του, οπότε είναι προφανές ότι έχουν υπάρξει απ' ευθείας συζητήσεις.

«Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κλείσει τη συμφωνία και να υπογράψει τον Φακούντο Πελίστρι αυτή την εβδομάδα, Είναι σχεδόν έτοιμο. Μιλάμε για κανονική μεταγραφή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκαλύψαμε χθες. Σημείο κλειδί: Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αλόνσο, πιέζει πολύ για να έχει τον Πελίστρι», αναφέρει ακριβώς στην ανάρτησή του.

Ο Φακούντο Πελίστρι άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Πενιαρόλ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον αποκτά αντί 8,5 εκατ. ευρώ το 2020. Οι «κόκκινοι διάβολοι» τον Ιανουάριο του 2021 τον παραχώρησαν με τη μορφή δανεισμού στην Αλαβές μέχρι το 2022, πραγματοποιώντας 35 συμμετοχές ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε στη Γρανάδα, έχοντας 15 συμμετοχές με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Συνολικά, με τον αγγλικό σύλλογο έχει 25 συμμετοχές με δύο ασίστ ενώ έπαιξε και στον πρόσφατο τελικό του Community Shield.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!