Μπλεγμένος σε επεισόδια ο ατζέντης του Πελίστρι: «Η αστυνομία τους άφησε να μας σκοτώσουν»

Ο μάνατζερ του Πελίστρι στα επεισόδια των φίλων της Πενιαρόλ

Μπλεγμένος σε επεισόδια ο ατζέντης του Πελίστρι: «Η αστυνομία τους άφησε να μας σκοτώσουν»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:26 - 25.10.2024

Εμπλεκόμενος στα επεισόδια πριν τη σέντρα του Μποταφόγκο - Πενιαρόλ ήταν ο ατζέντης του Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος, μάλιστα, αιτιολόγησε τις πράξεις του.

Ο Φακούντο Πελίστρι ήταν ο μόνος που χάρηκε έστω και ελάχιστα στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Τσέλσι, αφού εκείνος σημείωσε το γκολ της τιμής κόντρα στους Άγγλους. Βεβαίως, μικρή σημασία είχε αφού το «τριφύλλι» ηττήθηκε με το «βαρύ» 4-1, στο ματς της 2ης αγωνιστικής του Conference League.

Όσο αυτό διεξαγόταν, βέβαια, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ο μάνατζερ του παίκτη, Τσίνο Ενγκάρντο Λασάλβια, ταξίδευε στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει από κοντά το ματς της αγαπημένης του Πενιαρόλ, κόντρα στην Μποταφόγκο. Ο ατζέντης του παίκτη είναι ένθερμος υποστηρικτής του συλλόγου της Ουρουγουάης και ενίοτε ταξιδεύει και εκτός συνόρων για να τον παρακολουθήσει. Όμως αυτή τη φορά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για εκείνον και τους συνοπαδούς του.

Η απάντηση του Μαρέσκα για τα λέιζερ στο ΟΑΚΑ: «Στην Ελλάδα είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου, δεν με εκνεύρισαν»
EUROPA LEAGUE

21:35 - 25.10.2024

Η απάντηση του Μαρέσκα για τα λέιζερ στο ΟΑΚΑ: «Στην Ελλάδα είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου, δεν με εκνεύρισαν»

Μπορεί στην Αγγλία οι φίλαθλοι να ήταν έξαλλοι με τη χρήση λέιζερ στο Παναθηναϊκός - Τσέλσι, όμως ο προπονητής της Δεύτερης, Έντσο Μαρέσκα, δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα.

Ενώ ήταν γνωστή η επικινδυνότητα του αγώνα πριν την έναρξη του αγώνα για τα ημιτελικά του Copa Libertadores ξέσπασαν άγρια επεισόδια. Οπαδοί της Μποταφόγκο, με την συνδρομή χούλιγκαν της Φλαμένγκο και της Φλουμινένσε, έσπασαν και έκαψαν πούλμαν φίλων της Πενιαρόλ, ενώ από τύχη δεν συνέβη κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Η αστυνομία πιάστηκε στον ύπνο και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να ανακτήσει τον έλεγχο, προχωρώντας και σε 200 συλλήψεις οπαδών.

Ανάμεσα στους εμπλεκομένους στα επεισόδια, λοιπόν, ήταν και ο ατζέντης του Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος καταγράφηκε σε βίντεο να συμμετέχει σε αυτά. Ο ίδιος, βέβαια, δεν κρύφτηκε και μίλησε για τα όσα συνέβησαν, λέγοντας πως η πλευρά των φίλων της Πενιαρόλ αμυνόταν στην αναίτια επίθεση που δέχθηκαν από τους Βραζιλιάνους.

«Η αστυνομία δεν ασφάλισε την ευρύτερη περιοχή και επί της ουσίας τους άφησε (σ.σ. τους βραζιλιάνους οπαδούς) να μας σκοτώσουν και να τα σπάσουν όλα. Συναντήσαμε 2000 οπαδούς της Φλαμένγκο και της Μποταφόγκο, οι οποίοι κουβαλούσαν όπλα, πέτρες. Οι ίδιοι έβαλαν φωτιά σε λεωφορείο και προσπάθησαν να κλέψουν αντικείμενα», ανέφερε ο Τσίνο Ενγκάρντο Λασάλβια, μιλώντας για τα όσα συνέβησαν πριν τη σέντρα στο ματς. Για την ιστορία, αυτό ολοκληρώθηκε με 5-0 υπερ της Μποταφόγκο και ακολουθεί ρεβανς.