Πελίστρι: «Ο κόσμος θα βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας»

Ο Φακούντο Πελίστρι.

Πελίστρι: «Ο κόσμος θα βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας»

Λάμπρος Γκαραγκάνης 16:53 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 23.10.2024

Ο Φακούντο Πελίστρι εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με την Τσέλσι για το Conference League. Τι είπε ο Ουρουγουανός για τη στήριξη του κόσμου, την απόφασή του να έρθει στο Τριφύλλι και τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πελίστρι, στη συνέντευξη Τύπου, πριν το ματς με την Τσέλσι για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

O 23χρονος Ουρουγουανός εξτρέμ, μίλησε για:

Την απόφαση να έρθει στον Παναθηναϊκό, τι έχει να προσφέρει στην ελληνική ομάδα και πως είναι το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ: "Έχω έρθει σε μία μεγάλη ομάδα. Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι εδώ, που συμμετέχω σε τέτοιο πρότζεκτ. Όλα όσα έκανε ο σύλλογος για να με φέρει, με έπεισαν. Κάθε προσαρμογή θέλει τον χρόνο της. Έχουμε ξεκάθαρους στόχους και βήμα - βήμα προχωράμε. Είναι σκληρή πραγματικότητα για όλους ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ. Θα δίνουμε τη μάχη για το Πρωτάθλημα για εκείνον. Όλοι θα προχωρήσουμε μπροστά, για τον Τζορτζ και την ομάδα".

Τον τρόπο που αντιμετώπιζεται ένας αντίπαλος σαν την Τσέλσι, βάσει της εμπειρίας του στην Αγγλία: Τσέλσι είναι μεγάλη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Όμως και εμείς είμαστε το ίδιο. Ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε τέτοιους αντιπάλους. Θα έχουμε τους φιλάθλους μαζί μας. Θα είναι σκληρός αγώνας και δύσκολος. Αλλά, όπως είπα, δύο μεγάλες ομάδες θα παίξουν και προσβλέπουμε για το καλύτερο στο μέλλον".

Το αν ένα καλό αποτέλεσμα θα είναι ένα, επιπλέον, κίνητρο για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη: "Είναι αλήθεια και για εμάς και για κάθε ομάδα είναι σημαντικό να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα σε τέτοιου επιπέδου αγώνες. Προερχόμαστε από καλό αποτέλεσμα, για να δώσουμε τη δική μας μάχη, απέναντι στην Τσέλσι. Με σκοπό τη νίκη. Σημαντικό θα είναι, βέβαια, να μην χάσουμε. Θα παίξουμε το παιχνίδι σαν να είναι τελικός.

Αλόνσο: «Να βάλουμε εμείς τους όρους μας απέναντι στην Τσέλσι»
CONFERENCE LEAGUE

16:46 - 23.10.2024

Αλόνσο: «Να βάλουμε εμείς τους όρους μας απέναντι στην Τσέλσι»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θεώρησε κομβικό παράγοντα, που θα κρίνει την έκβαση του αγώνα με την Τσέλσι, το ομαδικό πνεύμα. Ζητώντας να βάλει ο Παναθηναϊκός τούς δικούς του αγωνιστικούς όρους στο ματς του ΟΑΚΑ. Ο Ουρουγουανός, όπως και στο Ηράκλειο, αφιέρωσε όλη τη χρονιά στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Θα είναι ωραίος αγώνας και για εμάς που θα παίξουμε και για τον κόσμο. Είναι απίστευτη ατμόσφαιρα, το είδαμε και με τη Λανς. Ο κόσμος μας είναι εδώ, μαζί μας. Είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας".