Ο Πελίστρι στα πράσινα: Δείτε τα πλάνα του Sportal από την προπόνηση του Ουρουγουανού στη Γαλλία και το... φατούρο των συμπαικτών του (vid)

Ο Πελίστρι στα πράσινα: Δείτε τα πλάνα του Sportal από την προπόνηση του Ουρουγουανού στη Γαλλία και το... φατούρο των συμπαικτών του (vid)

Λάμπρος Γκαραγκάνης 20:08 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:02 - 22.08.2024

Ο Φακούντο Πελίστρι ντύθηκε κι επίσημα στα πράσινα, ενώ αυτήν την ώρα πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τον νέο του σύλλογο.

Αποστολή στη Λανς

Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το Sportal, ο Φακούντο Πελίστρι έχει μπει κατευθείαν στα... βαθιά, καθώς βρίσκεται ήδη στη Γαλλία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του «τριφυλλιού». Ο ίδιος μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα, είχε την πρώτη του επικοινωνία με τον Ντιέγκο Αλόνσο και αναμένεται να πάρει μία πρώτη γεύση.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί αύριο Πέμπτη (22/8, 22:00) εκτός έδρας με τη Λανς για τα playoffs του Conference League, ενώ η ρεβάνς του ΟΑΚΑ που θα κρίνει την πρόκριση στους ομίλους είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα (29/8).

Στη σημερινή προπόνηση ένα 24ωρο πριν τη σέντρα, ο ταλαντούχος ακραίος επιθετικός έβαλε... ποδοσφαιρικά και αυτήν τη στιγμή πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Αλόνσο, όπως κατέγραψε και η κάμερα του Sportal.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!