Πένθος για Ποντένσε: Έχασε δικούς του ανθρώπους στην αεροπορική τραγωδία της Βραζιλίας!

Ντάνιελ Ποντένσε

i

©Intime

Πένθος για Ποντένσε: Έχασε δικούς του ανθρώπους στην αεροπορική τραγωδία της Βραζιλίας!

Sportal newsroom 08:18 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:36 - 12.08.2024

Ο Ντανιέλ Ποντένσε με ανάρτηση του στα social media έκανε γνωστό πως έχασε δυο συγγενικά του πρόσωπα στο αεροπορικό δυστύχημα που έγινε στη Βραζιλία.

Εθνικό πένθος επικρατεί στη Βραζιλία για το αεροπορικό δυστύχημα που έγινε στο Σάο Πάολο την Παρασκευή (9/8), στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 62 επιβαίνοντες.

Ανάμεσα στα άτομα που θρηνούν για την απώλεια δικών τους ανθρώπων είναι κι ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ με ανάρτηση του στα Social Media είπε «αντίο» σε δυο δικούς του ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο συγκλονιστικό δυστύχημα.

«Πηγαίνατε σε μια συναυλία, οι δυο σας, για κάποιον λόγο, το αεροπλάνο σας έπεσε... Σου ζητώ, Μαρίνα, να προσέχεις την οικογένεια που τόσο σε αγαπά. Δώσε στη γιαγιά ένα φιλί και αναπαύσου εν ειρήνη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ποντένσε στην ανάρτηση του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!