Ο Γκουαρδιόλα δεν θα ακολουθήσει τα βήματα του Κλοπ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα

i

©imago

Ο Γκουαρδιόλα δεν θα ακολουθήσει τα βήματα του Κλοπ

Νεφέλη Μπισμπίκη 13:30 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 20.10.2024

Το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως, αλλά ο ίδιος ισχυρίζεται, πως δεν πρόκειται να αφήσει την προπονητική και να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Πριν λίγες μέρες , το μυστήριο με το τι θα κάνει ο πρώην προπονητής της Λίβερπουλ στην καριέρα του, λύθηκε και μάλιστα αυτή του την απόφαση δεν την περίμενε κανείς. Ο Γιούργκεν Κλοπ, εντάχθηκε στη Red Bull ως Παγκόσμιος Επικεφαλής Ποδοσφαίρου και μεταξύ άλλων θα ηγηθεί και στο τμήμα scouting. Μία απόφαση για την οποία έχει κριθεί έντονα ο Γερμανός, κυρίως από τους οπαδούς των ομάδων που έχει προπονήσει, όπως Μάιντς, Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος αφού είδε την πόρτα της Εθνικής Αγγλίας να κλείνει, σκέφτεται ακόμα το μέλλον του στην Μάντσεστερ Σίτι, αλλά όπως δηλώνει το μόνο που δεν πρόκειται να κάνει, είναι να ακολουθήσει τα βήματα του Κλοπ.

Γκουαρδιόλα συγκινημένος με την αποχώρηση του Μπεγκιριστάιν: «Ένα κομμάτι μου φεύγει. Φεύγει ένας φίλος...»
PREMIER LEAGUE

08:25 - 19.10.2024

Γκουαρδιόλα συγκινημένος με την αποχώρηση του Μπεγκιριστάιν: «Ένα κομμάτι μου φεύγει. Φεύγει ένας φίλος...»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε στα Μέσα για την αποχώρηση του αθλητικού διευθυντή στο τέλος της σεζόν, την ανακοίνωση του Τούχελ ως προπονητή της Αγγλίας αλλά και για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι.

«Μου αρέσει το πράσινο γρασίδι. Το να είμαι ο πρωταγωνιστής του ματς, δεν μου αρέσει. Θα επέκρινα πολύ τον προπονητή μου! Δεν μπορώ να το κάνω. Μου αρέσει να έρχομαι εδώ το πρωί για να δουλέψω. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που είμαι προπονητής. Σκέφτομαι την Κυριακή και τη Γούλβς και τα μηνύματα που πρέπει να τους πω, τις εικόνες που πρέπει να δω, την προπόνηση που πρέπει να προετοιμάσω και θέλω να νικήσω απεγνωσμένα τη Γούλβς», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα, την Κυριακή (20/10), αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γούλβς, για την 8η αγωνιστική της Premier League.